سه شنبه 20 آبان 1404
تاریخ : سه شنبه 20 آبان 1404
کد 12369

ستاد تسهیل قدس برای ۱۰ واحد صنعتی چاره‌اندیشی کرد

جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شهرستان قدس به ریاست علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار، برگزار و در آن مشکلات ده واحد تولیدی صنعتی بررسی و برای رفع آنها راهکارهای عملیاتی ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با ریاست علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار و با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط و نمایندگان واحدهای تولیدی برگزار شد.

در این جلسه مشکلات ده واحد تولیدی صنعتی از جمله مسائل مربوط به تأمین مواد اولیه، مشکلات مالی و اعتباری، موانع اداری و چالش‌های حوزه انرژی مورد بررسی قرار گرفت و برای هر یک راهکارهای عملیاتی ارائه شد.

فاتحی‌نژاد در این نشست با تأکید بر اهمیت حمایت از تولید داخلی، اظهار داشت: واحدهای تولیدی موتور محرک اقتصاد شهرستان هستند و رفع موانع پیش‌روی آنان در اولویت کاری فرمانداری قرار دارد.

وی از مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست با حس مسئولیت‌پذیری، در جهت تسهیل امور تولیدکنندگان و رفع مشکلات آنان گام بردارند.

این جلسه با تصویب راهکارهای فوری برای رفع موانع تولید به کار خود پایان داد.
/انتهای پیام/




 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 20 آبان 1404
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده
  • در 1404/08/20
  • ساعت 8:7
Aa