شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 29 شهريور 1402
کد 10030

فرماندار قدس؛

لزوم ساماندهی ضایعاتی‌ها توسط مجموعه مدیریت شهری

نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان به ریاست فرماندار قدس و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان بیان کرد: کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت یکی از جلسات ذیل شورای تامین است که از اهمیت بسیاری برخوردار می‌باشد چراکه ضمن خسارت برای شهروندان و ایجاد حسن ناامنی، از بعد روانی نیز برای مردم مشکلاتی را ایجاد می‌کند که بایستی با اقدامات پیشگیرانه در راستای مقابله با آن فعالیت کنیم.

وی در رابطه با ضرورت رعایت الزامات نظام مهندسی در حوزه نصب حفاظ برای طبقه اول و همکف افزود: مجموعه شورا بایستی بر عملکرد مجموعه شهرداری در حوزه ساخت‌و‌سازها نظارت لازم را داشته باشد چراکه رعایت الزامات نظام مهندسی در حوزه نصب حفاظ برای طبقه اول و همکف، همچنین تامین پارکینگ، کاهش سرقت و به تبع آن کاهش پرونده‌های قضایی را در پی خواهد داشت.

فرماندار شهرستان قدس درخصوص لزوم ساماندهی ضایعاتی‌ها ادامه داد: همانطور که قبلا نیز بیان شده، مجموعه مدیریت شهری اهتمام جدی در حوزه ساماندهی ضایعاتی‌ها داشته باشد چراکه تبعات آن ضمن کاهش سرقت، می‌تواند منبع درآمدی را در چارچوب قانون برای شهرداری ایجاد کند.
 

مقام عالی دولت در شهرستان گفت: اداره صمت و اتاق اصناف بایستی موضوع نصب پایش تصویری در پاساژ‌ها و برخی واحدهایی صنفی خاص که بار مالی سنگینی دارند، را جدی بگیرد چراکه در زمان وقوع حادثه منجر به افزایش سرعت العمل نیروی انتظامی و کاهش خیلی از مشکلات را در پی خواهد داشت.

گلی‌کانی در پایان تصریح کرد: یکی از اقدامات مطلوبی که نقش موثری در حوزه کاهش سرقت  اموال اداره برق ایفا کرده، انجام گشت مشترک اداره برق و نیروی انتظامی است، امیدواریم با برنامه‌ریزی شاهد کاهش سرقت که یکی از دغدغه‌های شهروندان و مجموعه مدیریت شهری است را شاهد باشیم چراکه منافع مردم مطرح می‌باشد.


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 29 شهريور 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 8
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/06/29
  • ساعت 14:55
Aa