پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : جمعه 14 مهر 1402
کد 10101

فرماندار قدس؛ 

امنیت حال حاضر نظام مرهون زحمات حافظان نظم و امنیت است

فرماندار قدس در نشستی به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی گفت: امنیت حال حاضر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون زحمات حافظان نظم و امنیت است.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، به مناسبت فرا رسیدن هفته نیروی انتظامی، نشستی با حضور وحید گلی‌کانی فرماندار قدس، حجت الاسلام والمسلمین محمدی امام جمعه، نعمتی جانشین فرماندهی انتظامی شهرستان و دیگر مسئولین در دفتر امام جمعه برگزار شد.

 
وحید گلی‌کانی در این نشست بیان کرد: امنیت اتفاقی نیست و امنیت حال حاضر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مرهون زحمات حافظان نظم و امنیت است و نیروی انتظامی دوشادوش دیگر دستگاه‌های تامین کننده امنیت همواره در ارتقاء این حوزه نقش‌آفرین هستند.

وی افزود: عملکرد نیروی انتظامی شهرستان قدس در مواجه با مشکلات چه در ایام اغتشاشات و چه در ایام هدفمندی یارانه‌ها که دشمن خواب های بسیاری دیده بود، به صورت لحظه‌ای و آنی فعالیت کرده و همین نوع اقدامات از وقوع مشکلات متعددی جلوگیری کرده است، همچنین  در عرصه‌های دیگر نیز چون کشفیات، جلوگیری از بزه‌های مختلف و دیکر موارد نقش‌آفرین هستند.

 
 فرماندار شهرستان قدس گفت: عملیات ساخت‌و‌ساز ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان بعد از چندین سال، سال گذشته شروع شد اما به دنبال بهره‌برداری آن در کوتاهترین زمان ممکن هستیم زیرا با ضعف‌هایی در زیرساخت‌های این حوزه مواجه می‌باشیم و تعدادی از کلانتری‌های سطح شهر در اماکن استیجاری ساکن هستند.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس با تاکید بر عزم جدی مسئولین در حوزه زیرساخت‌های امنیتی شهرستان تصریح کرد: اقدامات صورت گرفته در این حوزه ضمن تعامل با دیگر دستگاه‌های مرتبط، بیانگر عزم جدی مسئولین است و امیدواریم با برنامه‌ریزی شاهد ارتقاء زیرساخت‌های امنیتی شهرستان جهت رفاه حال شهروندان باشیم‌.


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در جمعه 14 مهر 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/07/14
  • ساعت 20:14
Aa