چهارشنبه 19 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 12 بهمن 1402
کد 10538

فرماندار قدس؛

وظیفه ما تضمین سلامت انتخابات است

فرماندار قدس گفت: وظیفه ما تضمین سلامت انتخابات و پاسداری از آرای شهروندان می‌باشد.
به گزارش کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات شهرستان قدس، دوره آموزشی نمایندگان فرماندار شعب اخذ رای با حضور وحید گلی‌کانی فرماندار و رئیس حوزه انتخابیه قدس، امیر عذیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، نمایندگان فرماندار و دیگر مسئولین در سالن اجتماعات شهید فخری‌زاده فرمانداری برگزار شد.


وحید گلی‌کانی در این نشست بیان کرد: امسال درحالی چهل و پنجمین سال از پیروزی انقلاب اسلامی را جشن می‌گیریم که درحال برگزاری ۴۰ انتخابات در آینده نزدیک می‌باشیم، طبق اصل ۱۵۶ قانون اساسی هر ایرانی دارای سن قانونی از حق رای برخوردار می‌باشد زیرا در نظام در عرصه‌های مختلف تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی با اتکا به مردم‌سالاری دینی ریل گذاری شده است.


وی در رابطه با اینکه انتخابات به معنای مشارکت مردم است، افزود: این امر بیانگر پویا بودن نظام است و صرفا بر عهده یک قشر خاص نیست بلکه همه مسئول هستند به طوری که انتخاب اعضای هیئت اجرائی از بدنه مردم انجام می‌شود و مجموعه ستاد انتخابات و دولت، نظارت، پشتیبانی و تهیه مقدمات لازم را با برنامه‌ریزی بر عهده دارند.


فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: برخلاف گذشته، امسال فرایند انتخابات به صورت الکترونیک خواهد بود، تغییراتی نظیر رای دادن با استفاده از شناسنامه، پاسپورت، کارت ملی، کارت پایان خدمت و... اعمال گردیده و با استفاده از دستگاه‌های احراز هویت این امر تسهیل شده است، همچنین تمامی تعرفه‌های انتخابات یکی خواهد بود.


مقام عالی دولت در شهرستان قدس با بیان اینکه وظیفه ما نیز تضمین سلامت انتخابات می‌باشد، گفت: تمامی عوامل اجرائی شعب نبایست له یا علیه کاندیدای خاصی فعالیت نمایند زیرا عمل به ۴ اصل مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) که مشارکت، سلامت، امنیت و رقابت در انتخابات از موضوعات حائز اهمیت است.

رئیس حوزه انتخابیه قدس تصریح کرد: نقش ما در این حوزه امانت‌داری است که این امر با رعایت الزامات انتخاباتی میسر خواهد شد چراکه دشمن با تعریف سناریوهای مختلف با کوچکترین مسائل دنبال ضربه به نظام می‌باشد، همچنین همه ما در تشویق آحاد مختلف جامعه به امر انتخابات دارای وظایفی هستیم.
 


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 12 بهمن 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 13
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/11/13
  • ساعت 13:34
Aa