برنامه سلامت نوروزی – ماه مبارک رمضان سال 1403-1402 توسط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس اجرا شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، هر ساله با نزدیک شدن به ایام پایانی سال و تعطیلات نوروزی و افزایش فعالیت اغلب اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، برنامه مدیریت بهداشت محیط در سلامت نوروزی با هدف حفظ و ارتقاي سلامت جامعه از طریق نظارت بر ايمني مواد غذايي، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی، کنترل مصرف دخانیات و کنترل حشرات و ناقلین بیماری در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی اجرا می شود.
این در حالی است که امسال به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز، تشدید نظارتهای بهداشتی بر مراکز تهیه و توزیع موادغذایی پرمصرف در این ایام از جمله آش و حلیم، زولبیا و بامیه و کنترل وضعیت اماکن عمومی مانند مساجد در هنگام برگزاری مراسم مذهبی با جدیت در دستورکار کارشناسان این شبکه قرار گرفته است.
دکتر میر شریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس هدف از برگزاری این برنامه را حفظ و ارتقاي سطح سلامت شهروندان و ايمني مواد غذايي و آب در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور كاهش و كنترل اپیدمی و بيماري هاي واگیر و غیر واگیر مرتبط با آب و مواد غذایی و نیز کنترل و پیشگیری از شیوع بیماریهای تنفسی در تجمعات و مراکز پر تردد بیان داشت و خاطر نشان نموند در شهرستان قدس امسال نیز همزمان با سراسر کشور برنامه سلامت نوورزی از پانزدهم اسفند ماه سال جاری آغاز شده و بازدید و کنترلهای بهداشتی از ساعت ۸ صبح تا 20 شب در قالب 7 تیم 2 نفره مجهز به دستگاههای سنجش پرتابل بازرسی در ساعات اداری، غیرادارای و ایام تعطیل تا تاریخ بیست و پنجم فروردین ماه سال 1403 به مدت 40 روز انجام خواهد شد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس در ادامه اظهار داشت در صورتی که شهروندان در خصوص نحوه رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی سطح شهر شکایتی داشته باشند می توانند با تلفن 190 (سامانه ارتباطات مردمی و رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت) و یا تلفن مستقیم واحد بهداشت محیط شبکه 46852200 تماس حاصل نموده و گزارش شکایت را اعلام نمایند تا در کوتاهترین زمان ممکن بررسی و اقدام لازم صورت پذیرد.
/انتهای پیام/