جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 7 شهريور 1403
کد 10962

معاون فرماندار قدس؛

نظارت بر واحدهای تولید و عرضه پوشاک مدارس در شهرستان

معاون فرماندار قدس بر موضوع نظارت بر واحدهای تولید و عرضه پوشاک مدارس در شهرستان تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، پنجمین نشست کارگروه تنظیم بازار شهرستان به ریاست کامران ملکی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید حاج قاسم اصغری برگزار شد.

ملکی در این نشست ضمن گرامیداشت هفته دولت و شهدای دولت بیان کرد: باتوجه به فرا رسیدن ایام شروع سال تحصیلی جدید اتاق اصناف با همکاری آموزش و پرورش و اتحادیه نسبت به نظارت بر واحدهای تولید و عرضه پوشاک مدارس اقدام‌ نمایند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری قدس تصریح کرد: شهرداری باتوجه به امکانات خود نسبت به ایجاد مکان مناسبی جهت برپایی نمایشگاه‌های دائمی و فصلی اقدام نماید و اداره صمت نسبت به بررسی چگونگی برپایی نمایشگاه پاییزه اقدام و نتیجه را جهت هرگونه اقدام بعدی اعلام‌ نماید.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 7 شهريور 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 2
  • تایید شده
  • در 1403/06/07
  • ساعت 11:11
Aa