جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : چهارشنبه 5 دي 1403
کد 11216

سرپرست فرمانداری قدس:

سپاه با توانمندی های خود می‌تواند به دولت کمک کند

سرپرست فرمانداری شهرستان قدس در دیدار با فرمانده سپاه ناحیه مقاومت حضرت مهدی موعود(عج)، بر همکاری با سپاه در جهت افزایش خدمت‌رسانی تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد در این دیدار ضمن قدردانی از زحمات عوامل مجموعه سپاه شهرستان در عرصه‌های مختلف بیان کرد: سپاه بعنوان یکی از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران، همواره در تمامی عرصه‌ها از جمله نظامی، فرهنگی و اجتماعی نقش‌آفرینی کرده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین نقش‌های سپاه پاسداران، حمایت از دولت در مواقع بحران است، خاطرنشان کرد: سپاه با توانمندی‌های خود می‌تواند در مواقع بحرانی مانند بلایای طبیعی، بحران‌های اقتصادی و اجتماعی به کمک دولت بیاید و با ارائه خدمات سریع و مؤثر، از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کند.

سرپرست فرمانداری شهرستان قدس همچنین ابراز امیدواری کرد با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود، بتوان گام‌های مؤثری در جهت توسعه و پیشرفت شهرستان برداریم.


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 5 دي 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 6
  • تایید شده
  • در 1403/10/05
  • ساعت 12:33
Aa