جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : سه شنبه 30 بهمن 1403
کد 11452

فرماندار قدس:

ضرورت کار فرهنگی و آگاهی‌بخشی در حوزه پیشگیری از جرم

فرماندار قدس بر موضوع ضرورت کار فرهنگی و آگاهی‌بخشی در حوزه پیشگیری از جرم تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم شهرستان با حضور علیرضا فاتحی‌نژاد سرپرست فرمانداری قدس، منتظری رئیس دادگستری، موسوی فرمانده نیروی انتظامی و دیگر مسئولین برگزار شد.
 
 
فاتحی‌نژاد در این نشست ضمن تاکید بر اجرای اقدامات پیشگیرانه از سوی ادارات متولی قبل از وقوع جرم گفت: مولفه پیشگیری از وقوع جرائم مختلف خصوصا در بین نسل جوان از موضوعات حائز اهمیتی است که دستگاه‌های اجرائی مرتبط بایستی ضمن فرهنگ‌سازی و آشنایی جوانان با این نوع آسیب‌ها، آن را در دستور کار قرار دهند. 
 
 
وی با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ پیشگیری و آگاهی‌بخشی افزود: آموزش و آگاهی‌بخشی مردم درباره اهمیت پیشگیری از جرایم و راه‌های موثر در این زمینه، می‌تواند به کاهش نرخ جرم‌ها کمک کند. 
 
 
سرپرست فرمانداری شهرستان قدس تصریح کرد: برگزاری کارگاه‌ها، برنامه‌های آموزشی و تبلیغات رسانه‌ای می‌تواند به ترویج فرهنگ پیشگیری و افزایش آگاهی‌های عمومی منجر شود.
 
 
لازم به ذکر است موضوعات مختلفی چون کودکان کار، معتادین متجاهر و دیگر آسیب‌های اجتماعی مطرح شد که مسئولین مربوطه ضمن بررسی آن‌ها دستورات لازم را در جهت تسریع در امور در چارچوب قانون، صادر کردند.
 
 
/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 30 بهمن 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 2
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1403/12/07
  • ساعت 11:16
Aa