جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 5 اسفند 1403
کد 11467

فرماندار قدس؛

لزوم حمایت از ورزشکاران شهرستان قدس

اعضای انجمن مینی فوتبال ذیل فدراسیون ورزش‌های همگانی با فرماندار قدس دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد در این دیدار ضمن تاکید بر حمایت از ورزشکاران شهرستان بیان کرد: یکی از اولویت‌های مجموعه مدیریتی شهرستان ارتقاء زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از ورزشکاران است.

وی در رابطه با ضرورت استعدادیابی در رشته‌های مختلف ورزشی افزود: شهرستان قدس از ظرفیت ورزشکاران مدل آوری که در سطح ملی و جهانی فعالیت می‌کنند، برخوردار است که در راستای تقویت آن بایستی مسئولین ذیربط رفع موانع پيش‌رو فعالیت ورزشکاران شهرستان را در دستور کار قرار دهند.

 سرپرست فرمانداری قدس با اشاره به ضرورت آشنایی جامعه با این انجمن گفت: در وهله اول بایستی در راستای تبیین و معرفی این رشته ورزشی در جامعه که برگرفته از رشته ورزشی فوتبال است، فعالیت نمود.

لازم به ذکر است در پایان اعضای انجمن به بیان مشکلات پیش‌روی فعالیت خود پرداختند و خواستار پشتیبانی جهت فعالیت مطلوب این انجمن شدند.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 5 اسفند 1403
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1428/02/05
  • ساعت 16:46
Aa