شنبه 12 مهر 1404
تاریخ : شنبه 12 مهر 1404
کد 12253

حضور فرماندار قدس در نماز جمعه و میز خدمت نیروی انتظامی

علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار شهرستان قدس، در نماز جمعه این هفته شهرستان حاضر شد و از میز خدمت نیروی انتظامی در حاشیه این مراسم عبادی-سیاسی بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار این شهرستان، در نماز جمعه عبادی-سیاسی یازدهم مهرماه که به اقامت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی برگزار شد، حضور یافت.

در این آوردگاه معنوی که با حضور پرشور مردم شهرستان قدس همراه بود، سرهنگ موسوی، سخنران پیش از خطبه‌ها، به مناسبت هفته نیروی انتظامی به ایراد سخنرانی پرداخت.

فاتحی‌نژاد در حاشیه این مراسم از میز خدمت نیروی انتظامی بازدید کرد و با تقدیر از خدمات نیروی انتظامی در تأمین امنیت شهرستان، اظهار داشت: نیروی انتظامی به عنوان بازوی قضایی و امنیتی نظام، نقش بی‌بدیلی در ایجاد آرامش و امنیت برای آحاد جامعه دارد.

فرماندار شهرستان قدس در ادامه با اشاره به برگزاری میزهای خدمت در حاشیه نماز جمعه، افزود: این میزهای خدمت فرصت مناسبی برای ارتباط مستقیم مردم با مسئولان و حل و فصل مسائل آنان است.
/انتهای پیام/








  • نوشته شده
  • در شنبه 12 مهر 1404
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 3
  • تایید شده
  • در 1404/07/12
  • ساعت 10:11
Aa