يکشنبه 25 مرداد 1405
تاریخ : چهارشنبه 9 ارديبهشت 1405
کد 12720

بازدید مدیرکل بازرسی استانداری تهران از شهرستان قدس و آتش‌نشانی مرکزی

مدیرکل بازرسی استانداری تهران با حضور در شهرستان قدس، از مرکز آتش‌نشانی این شهرستان بازدید و در جریان آمادگی و عملکرد این مجموعه در ایام جنگ و نوروز قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، شرفی مدیرکل بازرسی استانداری تهران در این بازدید که با همراهی مسئولین شهرستان همراه بود از نزدیک با روند خدمات‌رسانی، تجهیزات و آمادگی عملیاتی آتش‌نشانی قدس آشنا شد.

شرفی در این بازدید با تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی آتش‌نشانان اظهار داشت: آتش‌نشانی یکی از خط‌مقدم‌های خدمت‌رسانی در شرایط بحران است. در روزهای سخت جنگ و حملات دشمن، این عزیزان با شجاعت و ایثار در کنار سایر نیروهای امدادی، جان خود را برای نجات هموطنان به خطر می‌اندازند که جای تقدیر ویژه دارد.

وی افزود: خوشبختانه با تلاش مجموعه مدیریتی شهرستان قدس، شاهد آمادگی مطلوب و عملکرد قابل قبول آتش‌نشانی در شرایط بحرانی هستیم.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 9 ارديبهشت 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 3
  • تایید شده
  • در 1405/02/09
  • ساعت 10:22
Aa