پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : يکشنبه 13 ارديبهشت 1405
کد 12789

مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران: تکمیل طرح های نیمه تمام ورزشی شهرستان قدس در دستور کار قرار گیرد

مدیرکل کل ورزش و جوانان تهران گفت: تکمیل طرح‌های ورزشی نیمه تمام شهرستان با پیگیری تخصیص اعتبارات در سطح استانی و ملی در دستور کار است.
به گزارش روابط عمومی اداره ورزش وجوانان شهرستان قدس؛ حبیب ستوده نژاد مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران به همراه امان زاده معاون توسعه امور ورزش، نوعصی مسئول فنی و مهندسی، محمدی رئیس اداره بازرسی و پاسخگویی به شکایات ادره کل با حضور در شهرستان قدس پس از برگزاری جلسه شورای ورزش، از تعدادی اماکن و طرح های نیمه تمام ورزشی (خانه ژیمناستیک، مجموعه ورزشی شهدا، مجموعه ورزشی سردار شهید سلیمانی روستای هفت جوی) در این منطقه بازدید بعمل آوردند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان با اشاره به اینکه این طرح‌های ورزشی از سالهای گذشته نیمه کاره مانده است و تکمیل آنها در صورت تخصیص اعتبارات تسریع خواهد شد اظهار کرد: تکمیل این طرح‌ها نقش مؤثری در افزایش سرانه ورزشی شهرستان دارد و موجب افزایش رضایتمندی شهروندان و تقویت سرمایه اجتماعی خواهد شد.
/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 13 ارديبهشت 1405
  • توسط زهرا رحیمی/اداره ورزش و جوانان / فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 2
  • تایید شده رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1405/02/13
  • ساعت 11:42
Aa