پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : يکشنبه 17 خرداد 1405
کد 12868

تجلیل از خانواده شهدای والامقام سلجوقی و رضایی توسط فرماندار قدس و مدیرکل بنیاد شهید استان تهران

علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس به همراه طاهره تبیره‌ئی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران، با حضور در منازل دو شهید والامقام جنگ رمضان، شهید امیرحسین سلجوقی و شهید مجتبی رضایی‌دوست، از خانواده‌های معظم آنان تجلیل کردند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، در این دیدارهای صمیمانه که با هدف تکریم مقام شامخ شهدا و قدردانی از صبر و استقامت خانواده‌های معظم ایثارگران برگزار شد، فرماندار و مدیرکل بنیاد شهید ضمن ابراز همدردی، از زحمات و فداکاری‌های این خانواده‌ها تقدیر کردند.

علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس در این دیدارها با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ رمضان اظهار داشت: شهید امیرحسین سلجوقی، معلم بسیجی و شهید مجتبی رضایی‌دوست، از بسیجیان دلاور سپاه، دو ستاره درخشان در آسمان افتخارات شهرستان قدس هستند. آنان با نثار خون پاک خود، برگ زرین دیگری بر تاریخ مقاومت این دیار افزودند.

وی افزود: خانواده‌های معظم شهدا با صبر و استقامت بی‌نظیر خود، الگویی برای تمام جامعه هستند. دیدار با شما عزیزان برای همه ما مسئولان مایه افتخار و تجدید عهد با آرمان‌های انقلاب اسلامی است و هیچ‌گاه قدردان زحمات شما نخواهیم بود.

طاهره تبیره‌ئی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران نیز در این دیدارها با تسلیت شهادت این عزیزان خاطرنشان کرد: شهدای سلجوقی و رضایی‌دوست از سرمایه‌های ارزشمند نظام هستند. بنیاد شهید با تمام توان در کنار خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است و از هیچ کوششی برای رفع مسائل و مشکلات این عزیزان دریغ نخواهد کرد.

در پایان این دیدارها، فرماندار قدس و مدیرکل بنیاد شهید استان تهران با اهدای لوح سپاس و هدایا، از خانواده معظم شهیدان سلجوقی و رضایی‌دوست تجلیل کردند.
/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 17 خرداد 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 6
  • تایید شده
  • در 1405/03/17
  • ساعت 11:57
Aa