پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 1 تير 1405
کد 12899

اجرای طرح اطعام و احسان حسینی در شهرستان قدس با حضور فرماندار و مدیرکل کمیته امداد استان تهران

طرح اطعام و احسان حسینی همزمان با ایام سوگواری ماه محرم با توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۵ میلیون تومان در شهرستان قدس اجرا شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، این طرح با حضور علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس، طاهری جبلی مدیرکل کمیته امداد استان تهران، ناصر انصاری معاون فرمانداری و ملیحی رئیس کمیته امداد شهرستان قدس و جمعی از خیرین برگزار شد.

علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس در این مراسم با گرامیداشت ایام سوگواری ماه محرم اظهار داشت: طرح اطعام و احسان حسینی، تداوم فرهنگ ایثار و همدلی در جامعه است. در شرایط پس از جنگ تحمیلی رمضان، توجه به اقشار کم‌درآمد و آسیب‌دیده از اولویت‌های اصلی مجموعه مدیریتی شهرستان است.

وی افزود: امروز شاهد توزیع ۵۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۵ میلیون تومان شامل برنج، ماکارانی، روغن، چای و سویا هستیم که با همکاری کمیته امداد و خیرین تهیه شده است. امیدواریم این حرکت خداپسندانه، لبخند رضایت را بر لب خانواده‌های نیازمند بنشاند.

ملیحی رئیس کمیته امداد شهرستان قدس نیز با اشاره به استمرار این طرح در روزهای آینده گفت: این بسته‌ها با همکاری خیرین و مراکز نیکوکاری تهیه و در مناطق مختلف شهرستان بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

در پایان این مراسم، بسته‌های معیشتی با حضور مسئولان به صورت نمادین به چند خانواده نیازمند اهدا شد و توزیع ادامه‌دار آن در روزهای آینده انجام خواهد شد.

/انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در دوشنبه 1 تير 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده
  • در 1405/04/01
  • ساعت 13:3
Aa