پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : چهارشنبه 31 تير 1405
کد 12974

در مسیر خدمت/ پیگیری پروژه ها تا لحظه تحقق

زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهدای قدس به شرکت برنده مناقصه واگذار شد

زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهدا، با پیگیری‌های مستمر مسئولان استانی و شهرستانی، این مجموعه جهت بازسازی و تکمیل پروژه به برنده مناقصه تحویل داده شد.
به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان قدس، در راستای تحقق اهداف توسعه زیرساخت‌های ورزشی و به منظور بهره برداری از مکان یاد شده ، فرآیند جذب مناقصه  برای «بازسازی و مرمت» زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهدا از طریق مناقصه عمومی انجام شد.

در این مسیر، پیگیری‌های مجدانه حبیب ستوده‌نژاد، مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران، و تعاملات سازنده مسئولان شهری به‌ویژه علیرضا فاتحی‌نژاد، فرماندار شهرستان قدس، و حسن پارسافر، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان، نقش مؤثری در به سرانجام رسیدن این پروژه ایفا کرد که در نهایت منجر به انتخاب «شرکت رهاب ابنیه پایدار» به‌عنوان برنده مناقصه  جهت بازسازی این مجموعه شد.

بنا بر این گزارش، صبح امروز با حضور نمایندگان اداره نظارت فنی  بر اماکن ورزشی اداره‌کل ورزش و جوانان استان تهران، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان قدس و مدیر عامل شرکت برنده مناقصه بازدید میدانی از این مجموعه صورت گرفت.

در پایان این بازدید، با تنظیم صورت‌جلسه رسمی، زمین چمن مصنوعی مجموعه ورزشی شهدا جهت انجام عملیات مرمت و بازسازی به شرکت «رهاب ابنیه پایدار» تحویل داده شد تا پس از سال‌ها، شرایط برای بهره‌برداری مطلوب ورزشکاران و علاقه‌مندان در این شهرستان فراهم گردد.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 31 تير 1405
  • توسط زهرا رحیمی/اداره ورزش و جوانان / فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 6
  • تایید شده رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1405/04/31
  • ساعت 7:48
Aa