پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : شنبه 3 مرداد 1405
کد 12978

بازدید سرزده مسئولان قضایی و بهزیستی از مرکز نگهداری معلولان ذهنی آویژه شهرستان قدس

دادیار شعبه سرپرستی و روانشناس واحد حمایتی سرپرستی دادگستری شهرستان قدس، به همراه معاون امور توانبخشی و مسئول مراکز توانبخشی اداره بهزیستی شهرستان قدس، از مرکز نگهداری معلولان ذهنی آویژه بازدید سرزده به عمل آوردند.
به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان قدس:شهرزاد اروجی معاون امور توانبخشی بهزیستی شهرستان قدس گفت: در این بازدید، مسئولان ضمن حضور در بخش‌های مختلف مرکز، از نزدیک روند ارائه خدمات، نحوه نگهداری و مراقبت از مددجویان، وضعیت امکانات و رعایت استانداردهای تخصصی را مورد ارزیابی قرار دادند.
اروجی ادامه داد ؛ همچنین در جریان این بازدید، مسائل و نیازهای مرکز با مدیر و کارکنان مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات و بهبود شرایط نگهداری مددجویان ارائه شد. این بازدید با هدف نظارت بر حسن اجرای خدمات و حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت انجام گرفت.
انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 3 مرداد 1405
  • توسط شهرزاد اروجی/اداره بهزیستی / فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1405/05/04
  • ساعت 11:46
Aa