پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : يکشنبه 4 مرداد 1405
کد 12984

شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت قدس؛ از بازخوانی وصیت‌نامه شهدا تا تجلیل از خانواده‌های معظم / فاتحی‌نژاد: نسل جوان را با سیره شهدا آشنا کنیم

جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان قدس به ریاست علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار و با حضور اعضای شورا، مدیران دستگاه‌های اجرایی و سایر نهادهای فرهنگی مرتبط برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، فاتحی‌نژاد در این نشست با گرامیداشت یاد و خاطره قائد شهید انقلاب اسلامی و شهدای والامقام جنگ تحمیلی رمضان، اظهار داشت: فرهنگ ایثار و شهادت، سرمایه عظیم و بی‌بدیل نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. این فرهنگ، حاصل خون پاک شهیدانی است که از صدر اسلام تا امروز، در راه خدا و حق، جان خود را فدا کرده‌اند و با از خودگذشتگی، امنیت، عزت و سربلندی را برای این ملت به ارمغان آورده‌اند.

وی افزود: شهرستان قدس، به برکت خون مطهر شهدا، همواره در خط مقدم دفاع از ارزش‌های انقلاب بوده است. شهدای گرانقدر این شهرستان، از دوران دفاع مقدس تا جنگ تحمیلی اخیر، با ایثار و از خودگذشتگی خود، برگ زرینی بر تاریخ این دیار افزوده‌اند.

فرماندار قدس با اشاره به وظایف شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، بر بزرگداشت مناسبت‌های ملی و مذهبی مرتبط با شهدا به ویژه سالگرد شهادت رهبر شهید و شهدای جنگ تحمیلی اخیر، بازخوانی وصیت‌نامه‌های شهدا در مدارس، مساجد و مراکز فرهنگی، تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا و دیدارهای مستمر با آنان، و برنامه‌ریزی ویژه در حوزه آموزش و پرورش برای ترویج این فرهنگ در میان دانش‌آموزان تأکید کرد.

فاتحی‌نژاد با اشاره به نقش بی‌بدیل بسیج و نهادهای مردمی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تصریح کرد: هیئات مذهبی، مساجد، حسینیه‌ها و گروه‌های جهادی با برگزاری مراسم، مجالس روضه و یادواره‌های شهدا، می‌توانند به زنده نگه داشتن یاد شهدا کمک کنند. همچنین تولید محتواهای فاخر و جذاب در قالب فیلم، انیمیشن، کتاب و کلیپ‌های کوتاه، نقش مهمی در جذب نسل جوان به این فرهنگ دارد.

در این جلسه، اعضای شورا به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح شهرستان پرداختند و مصوباتی در این زمینه به تصویب رسید.
/انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 4 مرداد 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده
  • در 1405/05/04
  • ساعت 12:25
Aa