پنجشنبه 8 مرداد 1405
تاریخ : سه شنبه 6 مرداد 1405
کد 12988

دیدار فرماندار و مسئولان شهرستان قدس با امام جمعه به مناسبت سالروز اقامه اولین نماز جمعه پس از انقلاب

علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس به همراه معاونین و بخشدار شهرستان، با حضور در دفتر امام جمعه، با حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه محمدی دیدار و گفت‌وگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، این دیدار به مناسبت سالروز اقامه اولین نماز جمعه پس از پیروزی انقلاب اسلامی و گرامیداشت نقش بی‌بدیل نماز جمعه در انسجام ملی و بصیرت‌افزایی سیاسی و اجتماعی برگزار شد.

فاتحی‌نژاد در این دیدار ضمن تبریک این روز مهم و قدردانی از زحمات امام جمعه و مجموعه ستاد نماز جمعه شهرستان در برگزاری منظم و باشکوه این فریضه عبادی-سیاسی، اظهار داشت: نماز جمعه، یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های بصیرت‌افزایی و روشنگری در جامعه اسلامی است و نقش بی‌بدیلی در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان و حفظ وحدت و همدلی در جامعه ایفا می‌کند.

وی افزود: در شرایط حساس پس از جنگ تحمیلی رمضان و در آستانه اربعین حسینی، نقش نماز جمعه در تبیین دستاوردهای انقلاب و مقاومت، روشنگری در برابر شبهات دشمنان و ترغیب مردم به حضور در صحنه‌های مهم انقلابی، بیش از پیش ضروری است. فرمانداری قدس آماده هرگونه همکاری و پشتیبانی از ستاد نماز جمعه برای ارتقای کیفیت و کمیت این مراسم معنوی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه محمدی نیز در این دیدار با تقدیر از همکاری فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی در برگزاری باشکوه نماز جمعه، گفت: نماز جمعه، تریبون روشنگری و تبیین حقایق است و باید، این سنگر معنوی و انقلابی را بیش از پیش تقویت کنیم.
/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 6 مرداد 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 6
  • تایید شده
  • در 1405/05/06
  • ساعت 9:39
Aa