دوشنبه 26 مرداد 1405
تاریخ : دوشنبه 26 مرداد 1405
کد 13002

جلسه هماهنگی فرمانداری، شهرداری و اداره برق قدس برای رفع چالش‌های تأمین برق شهری برگزار شد

جلسه هماهنگی پیرامون مسائل مشترک حوزه برق و مدیریت شهری با حضور علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار، سعید شهلی شهردار، محمد آریان‌فر رئیس اداره برق و اسحاق قلی‌بیکی معاون امور عمرانی فرمانداری در محل فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، در این نشست که با هدف بررسی چالش‌های تأمین برق شهرستان، مدیریت مصرف انرژی و هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی تشکیل گردید، آخرین وضعیت شبکه برق شهرستان و راهکارهای رفع مشکلات موجود مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

فاتحی‌نژاد در این جلسه با اشاره به افزایش بی‌سابقه مصرف برق در روزهای اخیر و ضرورت مدیریت بهینه انرژی، اظهار داشت: تأمین برق پایدار برای شهروندان و واحدهای تولیدی، یکی از اولویت‌های اساسی مجموعه مدیریتی شهرستان است و هماهنگی و همکاری نزدیک بین فرمانداری، شهرداری و اداره برق، برای رفع چالش‌های موجود و ارائه خدمات مطلوب به مردم، ضروری است.

وی افزود: با توجه به گرمای بی‌سابقه و افزایش مصرف برق، انتظار می‌رود اداره برق با برنامه‌ریزی دقیق و اطلاع‌رسانی شفاف به شهروندان، مدیریت مصرف را در دستور کار قرار دهد و شهرداری نیز با هماهنگی لازم، نسبت به اصلاح و بهینه‌سازی روشنایی معابر و استفاده از سیستم‌های کم‌مصرف اقدام نماید.

شهردار و رییس اداره برق  نیز در این جلسه با اشاره به مشکلات حوزه روشنایی معابر و تأمین برق پروژه‌های شهری، بر لزوم هماهنگی هرچه بیشتر بین شهرداری و اداره برق برای رفع این چالش‌ها تأکید کردند.
/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 26 مرداد 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 0
  • تایید شده
  • در 1405/05/26
  • ساعت 9:1
Aa