چهارشنبه 25 شهريور 1405
تاریخ : سه شنبه 24 شهريور 1405
کد 13091

پویش همه حاضر برای حمایت از کودکان دارای معلولیت و نیازمند

در راستای حمایت از دانش‌آموزان دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی شهرستان قدس و با هدف فراهم‌سازی زمینه حضور پررنگ‌تر آنان در سال تحصیلی جدید، برنامه‌ریزی و هماهنگی‌های لازم برای اجرای پویش «همه حاضر» و تأمین و توزیع لوازم‌التحریر مورد نیاز این دانش‌آموزان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان قدس؛ در این برنامه، ضمن شناسایی و احصای نیازهای دانش‌آموزان دارای معلولیت، هماهنگی‌های لازم برای تأمین بسته‌های نوشت‌افزار و برنامه‌ریزی مراسم تحویل این اقلام به جامعه هدف صورت می‌گیرد.
این پویش با هدف حمایت از دانش‌آموزان دارای معلولیت، کاهش دغدغه خانواده‌ها در آغاز سال تحصیلی و تقویت فرصت‌های برابر آموزشی اجرا خواهد شد و تلاش می‌شود با مشارکت خیرین، نیکوکاران و مجموعه‌های همراه، بسته‌های لوازم‌التحریر در اختیار دانش‌آموزان مشمول قرار گیرد.
همچنین برنامه‌ریزی برای برگزاری مراسمی با حضور مسئولان، خیرین و خانواده‌های دانش‌آموزان و تحویل بسته‌های نوشت‌افزار در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 24 شهريور 1405
  • توسط شهرزاد اروجی/اداره بهزیستی / فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1405/06/25
  • ساعت 9:15
Aa