چهارشنبه 25 شهريور 1405
تاریخ : چهارشنبه 25 شهريور 1405
کد 13102

فرماندار قدس: رزمایش گردان‌های جان‌فدا، جلوه‌ای از اقتدار، آمادگی و همدلی نیروهای مردمی است

علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس از برگزاری رزمایش گردان‌های جان‌فدا در این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این رزمایش، جلوه‌ای از آمادگی، انسجام و اقتدار نیروهای مردمی و بسیجی در مسیر خدمت و پاسداری از امنیت و آرامش مردم است؛ صحنه‌ای که در آن اراده، ایمان و حضور مقتدرانه در کنار یکدیگر معنا می‌یابد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، فاتحی‌نژاد با اشاره به جزئیات این رزمایش گفت: رزمایش گردان‌های جان‌فدا روز چهارشنبه ۲۵ شهریورماه از ساعت ۱۵ در شهرستان قدس برگزار می‌شود و نمادی از آمادگی نیروهای مردمی برای دفاع از امنیت و آرامش مردم و پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی است.

وی افزود: در این رزمایش، اقتدار یعنی آمادگی برای خدمت و جان‌فدایی یعنی ایستادن پای مردم و میهن. حضور پرشور گردان‌های جان‌فدا، پیام روشنی برای دشمنان دارد که ملت ایران همواره آماده دفاع از کیان و ارزش‌های خود است.

فرماندار قدس از عموم مردم شهیدپرور و انقلابی شهرستان دعوت کرد تا با حضور پرشور خود در این رزمایش، بار دیگر آمادگی و همدلی خود را در دفاع از نظام و انقلاب اسلامی به نمایش بگذارند.

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 25 شهريور 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده
  • در 1405/06/25
  • ساعت 9:24
Aa