چهارشنبه 1 مهر 1405
تاریخ : چهارشنبه 1 مهر 1405
کد 13122

برگزاری جشن عاطفه‌ها در شهرستان قدس / اهدای یک هزار بسته حمایت تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند توسط مدیریت شهری

جشن عاطفه‌ها همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید، با اهدای یک هزار بسته حمایت تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند شهرستان قدس توسط مدیریت شهری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار در این مراسم که با حضور سرهنگ یارقلی فرمانده سپاه، جلال‌زاده داستان، سعید شهلی شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر، خیرین و جمعی از مسئولان برگزار شد، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تبریک فرارسیدن ماه مهر، اظهار داشت: جشن عاطفه‌ها، جشن مهربانی و همدلی است. جشن آنهایی است که دلشان برای آینده این بچه‌ها می‌تپد.

وی افزود: چند روز دیگر زنگ مدرسه‌ها نواخته می‌شود. زنگی که برای خیلی از بچه‌ها یعنی شوق دیدار دوستان، یعنی کیف و کتاب نو، یعنی لباس مدرسه تازه. اما برای بعضی از خانواده‌ها، همین زنگ، صدای نگرانی است. اینجاست که جشن عاطفه‌ها معنا پیدا می‌کند. اینجا جایی است که ما مسئولان، خیرین، معلمان و همه مردم، دست به دست هم می‌دهیم تا هیچ دانش‌آموزی به خاطر نداشتن دفتر و کتاب و کیف و کفش، از تحصیل بازنماند.

فرماندار قدس با تقدیر از خیرین و دست‌اندرکاران برگزاری این جشن، خطاب به دانش‌آموزان گفت: فرزندانم، شما سرمایه‌های واقعی این شهرستان هستید. آینده این شهر، این استان و این کشور، در دستان شماست. من به شما قول می‌دهم که همه ما مسئولان، در کنار شما هستیم تا مسیر علم و دانش را با قدرت ادامه دهید.

فاتحی‌نژاد در پایان تأکید کرد: در آستانه سال تحصیلی جدید، بیایید همه با هم عهد ببندیم که هیچ دانش‌آموزی در شهرستان قدس، به خاطر مشکلات مالی، از کلاس درس محروم نشود. شاید یک کیف و دفتر، در نظر ما کوچک بیاید، اما برای یک دانش‌آموز، دنیایی از امید و انگیزه است.

/انتهای پیام/


  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 1 مهر 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده
  • در 1405/07/01
  • ساعت 9:12
Aa