يکشنبه 17 آبان 1405
تاریخ : يکشنبه 17 آبان 1405
کد 13251

حق تردد برابر؛ گامی به‌سوی شهری بدون مانع در شهرستان قدس

با هدف ارتقای آگاهی عمومی نسبت به حقوق شهروندی افراد دارای معلولیت و سالمندان و ترویج فرهنگ دسترس‌پذیری، پوستر اطلاع‌رسانی با موضوع مناسب‌سازی معابر و ضرورت ایجاد محیط شهری بدون مانع در شهرستان قدس تهیه و منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان قدس،اعظم فروتن رئیس اداره بهزیستی شهرستان قدس گفت؛ این پوستر با محوریت ضرورت ایجاد محیط شهری ایمن و دسترس‌پذیر، بر اهمیت مناسب‌سازی پیاده‌روها، احداث رمپ‌های استاندارد، هموارسازی مسیرهای تردد و رفع موانع فیزیکی تأکید دارد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان قدس، با اشاره به اهمیت فرهنگ‌سازی در زمینه مناسب‌سازی محیط شهری اظهار داشت: دسترسی آسان، ایمن و بدون مانع به فضاهای عمومی، از حقوق اساسی شهروندان است و افراد دارای معلولیت و سالمندان باید بتوانند همانند سایر شهروندان از امکانات و خدمات شهری بهره‌مند شوند.
وی افزود: افزایش آگاهی عمومی و حساسیت اجتماعی نسبت به موانع محیطی، نقش مهمی در جلب مشارکت شهروندان و مسئولان برای رفع محدودیت‌های موجود و فراهم‌سازی شرایط حضور مستقل و برابر افراد دارای معلولیت در جامعه دارد.
مناسب‌سازی معابر، تنها اقدامی در راستای تسهیل تردد افراد دارای معلولیت نیست، بلکه گامی مؤثر برای ارتقای کیفیت زندگی، افزایش ایمنی و تحقق شهری فراگیر و قابل استفاده برای تمامی شهروندان است.
انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 17 آبان 1405
  • توسط شهرزاد اروجی/اداره بهزیستی / فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1405/08/17
  • ساعت 12:36
Aa