معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس گفت: با نانوایانی که مرتکب تخلف کمفروشی، عرضه آرد خارج از شبکه و عدم کیفیت پخت شوند، برخورد جدی و قانونی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس؛ علیرضا ناصری پور در نخستین جلسه کارگروه آرد و نان با اشاره بر اهمیت مدیریت صحیح، کنترل دقیق، توزیع عادلانه و راهبردی آرد و خدمات با کیفیت نانواییها بیان کرد: نانوایی ها یکی از مهمترین مشاغلی هستند که با سلامت مردم در ارتباط می باشند.
معاون فرماندار ادامه داد: در تمام فرآیندهای تولید نان، خبازان شهرستان باید استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز و استفاده از آرد سبوس دار را رعایت کنند.
ناصری پور با تاکید بر رعایت اصول بهداشتی در شرایط کرونایی خاطرنشان کرد: اهتمام ویژه بر انجام اقدامات لازم برای رعایت پروتکل های بهداشتی توسط نانوایی ها و همچنین نظارت شبکه بهداشت و درمان، اتاق اصناف و اتحادیه صنفی در این موضوع بسیار ضروری و حیاتی است.