رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از بهره برداری 11 تخت دیالیز برای بیماران دیابتی و کلیوی بیمارستان شهید سردار سلیمانی این شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس؛ جلیل کوهپایه زاده بهره برداری از بخش دیالیز در راستاي خدمات رساني بيشتر به بيماران دیالیزی شهرستان را مهم ارزیابی کرد و گفت: با توجه به وجود بخش خصوصی و با راه اندازی 11 تخت دیالیز در بیمارستان شهید سردار سلیمانی ارائه خدمات به بیماران دیالیزی بیشتر می شود.
کوهپایه زاده با تاکید بر افزایش تختهای دیالیز در این مرکز، به منظور مداوای بیماران دیابتی و کلیوی با روش های نوین گفت: در حال حاضر 11 تخت وجود دارد که می تواند روزانه 85 بیمار دیابتی و کلیوی را پذیرش کند که این خود مهمترین خدمات دولت در این شهرستان می باشد.
کوهپایه زاده تاکید کرد با افتتاح بیمارستان 160 تختخوابی شهید سردار سلیمانی قدس، شاهد اشتغال 90 درصدی در بخش های خدماتی، پزشکی، پیرا پزشکی و سایر بخش ها هستیم و امیدواریم با حمایت های مسئولان سایر دستگاههای پزشکی را نیز در جهت رفاه حال بیماران داشته باشیم.