دوشنبه 10 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 30 شهريور 1400
کد 7079

فرماندار شهرستان قدس خبر داد:

۶ مرکز فعال واکسیناسیون عمومی در شهرقدس/ روزانه ۷ هزار نفر در شهر قدس واکسینه می شوند
دکتر لیلا واثقی فرماندار شهرستان قدس، در وبیناری که با حضور استاندار تهران برگزار شد از فعالیت ۶ مرکز واکسیناسیون عمومی و تزریق روزانه ۷ هزار دوز واکسن در شهرقدس خبرداد.

دکتر واثقی با اشاره به افزایش ساعت کاری این مراکز به ساعت ۲۰ جهت تسریع در روند واکسیناسیون گفت: نسبت به روز مشابه در هفته گذشته، میزان تزریق از ۱۰۰۰ دوز واکسن به ۷ هزار دوز واکسن افزایش پیدا کرده است.

فرماندار شهرستان قدس عنوان کرد: تا کنون ۱۲۷۸۹۴ دوز واکسن تزریق شده که به تفکیک ۹۱۵۴۶ دوز اولی و ۳۶۳۴۸ تزریق دوز دوم انجام شده است و همچنین امکان امحای ویال های واکسن کرونا نیز در بیمارستان سردار سلیمانی شهرقدس فراهم می باشد.

واثقی ضمن تقدیر از نهادها و ارگان هایی نظیر شهرداری، هلال احمر، بسیج ، اورژانس و ... در راه اندازی و تجهیز مراکز واکسیناسیون عمومی، از راه اندازی یک مرکز واکسیناسیون دیگر در راستای تسریع در روند واکسیناسیون عمومی در روزهای آتی خبر داد.
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 30 شهريور 1400
  • توسط روابط عمومی فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 15
  • تایید شده
  • در 1400/06/30
  • ساعت 10:11
Aa