وحید گلی کانی فرماندار شهرستان قدس به مناسبت سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و گرامیداشت روز مادر و زن طی پیامی تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری قدس، وحید گلی کانی فرماندار شهرستان قدس طی پیامی میلاد حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و گرامیداشت مقام مادر را تبریک گفتند.
متن پیام تبریک به شرح زیر می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت امام خمینى (ره): حضرت زهرا(س) زني كه افتخار خاندان وحي بود و چون خورشيدي بر تارك اسلام عزيز مي درخشد. زني كه فضايل او، هم طراز فضايل بي نهايت پيغمبر اكرم(ص) و خاندان عصمت و طهارت بود ، زنى که عالم به او افتخار دارد واگر روزى باید “روز زن” باشد، چه روزى والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه ى زهرا (س).
باسلام وتحییت؛
روز سوم بهمن ماه 1400که مصادف با روز بیستم جمادى الثانی سالروز مبارک ولادت گوهر تابناک عصمت و طهارت رو به عموم مسلمین و زنان و مادران میهن اسلامی ایران ، بالأخص بانوان شهرستان قدس و مادران شهدای گرانقدر تبریک و تهنیت عرض می نمایم.
با گذشت قرن ها انقلاب اسلامی به عنوان معجزه قرن و احیاگر ارزش های اسلامی بستر کمال زن را فراهم کرد و موجب شد تا بانوان ایران اسلامی با الهام از آموزه های فاطمی از یک بعد به عنوان محور تربیتی و مدیر فرهنگی خانواده مطرح شده و از بعد دیگر حضور فعال و سرزنده ای را در عرصه های گوناگون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی داشته باشند.
بی تردید انتخاب میلادحضرت فاطمه (س) به عنوان روز زن ، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخار آمیزومسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این “آینه خدای نما”بنگریم و”فاطمی شدن” را به مجاهدت طلب کنیم و بااخلاق بهشتی دختر پیامبر(ص) شبیه تر گردیم.
لذا ضمن گرامیداشت روز زن و روز مادر ؛ سلامت و دوام توفیق تمامی مادران و زنان گرانقدر ایران زمین را به برکت نام مقدس حضرت مرضیه طاهره (س) از پیشگاه خداوند سبحان آرزو می نمایم.
وحید گلی کانی
فرماندار شهرستان قدس