جمعه 7 آذر 1404
تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1400
کد 7305

جلسه ستاد عتبات و عالیات شهرستان قدس برگزار شد

این جلسه به ریاست گلی کانی فرماندار شهرستان قدس ،دیگر مسئولین ذیربط  معتمدین و خیرین برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، جلسه ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان قدس با محوریت نحوه جذب نذورات مردمی وارائه راهکارهای لازم با فرماندار ،دیگر مسئولین ذیربط معتمدین و خیرین ، و صنعتگران و سایر اعضای ستادبرگزار شد.
فرماندار شهرستان قدس در خصوص بازسازی عتبات عالیات بیان کرد: کمک به بازسازی عتبات نشان دهنده ارادت مردم به اهل بیت عصت و طهارت (ع) از گذشته،تاکنون و در آینده است.

نماینده عالی دولت با اشاره به اینکه مردم شهرستان تاکنون همکاری خوبی با ستاد عتبات داشته اند، تداوم بر این همدلی و کمک های مادی و معنوی را خواستار شد و افزود: یکی از امور فرهنگی و معنوی، کمک به بازسازی و مرمت مکان های مقدس است و شایسته است مردم با ایمان،مومن شهرستان قدس بیش از بیش در این زمینه مساعدت نمایند..

گلی کانی عنوان کرد: با برنامه ریزی در حوزه های مختلف باید زمینه ساز مشارکت آحاد مردم فراهم شود و باید تلاش شود از ظرفیت ادارات و اصناف مختلف شهرستان استفاده شود.

در پایان ایشان اظهار نمود هیچ کدام از این اقدامات انجام نمی‌شود مگر با حمایت مردم و برای تکمیل پروژه‌ها به کمک‌های مردمی نیازمندیم.

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 27 بهمن 1400
  • توسط محمدرضا پاکراه/فرمانداری قدس/ادمین
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده
  • در
  • ساعت
Aa