دیدار مدیر کل آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران به همراه وحید محرمی مدیر آموزش و پرورش این شهرستان با حجت الاسلام و المسلمین رضا جوکار امام جمعه شهرستان قدس به مناسبت میلاد با سعادت امام زمان (ع)
به گزارش دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش شهرستان قدس، مسعود بهرامی، مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران، ضمن تبریک میلاد امام زمان گفت: وقتی همکاری و همراهی خوبی بین فرماندار و امام جمعه با آموزش و پرورش است کم کاری ماست اگر از این مهم بهره نبریم. شورای آموزش و پرورش از اهداف مدیر کل شهرستان های استان تهران است. مسعود بهرامی، توکل بر خدا را در همه جا مدنظر قرارداد. و وجود شورای آموزش و پرورش را بسیار حائز اهمیت دانست.
وی افزود: نماینده ولی فقیه در استان تهران نعمت بزرگی است که باید به آن متوسل شد در زمانیکه دسترسی به رهبری کمی دشوار است.
در پایان گفت: دانشآموزان با تربیت صحیح و انقلابی وارد جامعه شوند و به رشد و پیشرفت جامعه گام بردارند ایشان به کانونهای و پایگاه های دانش آموزی در مساجد و امامزاده ها اشاره نمود استفاده بهینه از مساجد امامزادهها و حضور دانشآموزان در این پایگاه ها کمک شایانی به پیشرفت دانش آموزان و جامعه می کند.
تعلیم مقدمه تربیت و تربیت مقدم بر تعلیم است
حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار در دیدار با مسعود بهرامی و وحید محرمی گفت: از دیدگاه شبکه امامت نگاه ویژه و مثبت به آموزش و پرورش است. تعلیم، مقدمه تربیت و تربیت، مقدم بر تعلیم است و زیرساخت مناسب ایجاد شود.
وی به حضور پررنگ دانش آموزان در نماز جمعه اشاره کرد از جمله سخنران پیش از خطبه ها موذن و قاری قرآن...
رضا جوکار به تاسیس کانون شهید سلیمانی اشاره کرد که هزار دانشآموز کمیته امداد را تحت پوشش دارد. امام جمعه شهرستان قدس افزود: در شهرستان قدس در مدارس مشاوره برای دانش آموزان نداریم و باید در این زمینه تلاش بیشتری داشته باشیم. ایجاد رشته معارف در آموزش و پرورش که از مصوبات شورای آموزش و پرورش هم بوده است را عنوان کرد. برگزاری ضمن خدمت به مربیان پرورشی در جهت توانمندسازی بیش از پیش آنها اشاره کرد.
در پایان وحید محرمی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان قدس نیز گزارشی از وضعیت شهرستان و همراهی بسیار خوب امام جمعه و فرماندار و دیگر مسئولین شهرستانی در شورای آموزش و پرورش ارائه کرد.