آیین سپاس معلم با حضور جمعی از مسئولین شهری در آموزشگاه سعادت شهرستان قدس برگزار شد.
به گزارش دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان قدس، وحید محرمی مدیر آموزش و پرورش این شهرستان ضمن خوش آمد گویی و تبریک از مقام والای معلم گفت: هفته بزرگداشت مقام معلم بدین معنی نیست که به یک هفته اکتفا شود در طی سال قدردان زحمات فرهنگیان عزیز باشیم.
وی اشاره کرد: معلمان در طول تاریخ کشورمان چه در سالهای دفاع مقدس و چه در زمان های دیگر نقش آفرینی کردند.
در دوران شیوع ویروس منحوس کرونا با چالش های زیادی مواجه شدند اما اجازه ندادن آموزش تعطیل شود.
در این آیین، وحید گلیکانی فرماندار، حجت الاسلام والمسلمین رضا جوکار امام جمعه، سرهنگ شاهپور فلاحی و جمعی از مسئولین شهری حضور داشتند.
خداوند به قلم سوگند یاد کرده و قلم در دست معلمان است.
گلی کانی فرماندار شهرستان قدس ضمن تقدیر از مدیر آموزش و پرورش و مدیر و فرهنگیان آموزشگاه سعادت گفت: معلم نماد علم آموزی بشریت است. خداوند در قرآن به قلم سوگند یاد میکند و قلم در دست معلم است.
فرماندار شهرستان قدس اشاره کرد: استاد مرتضی مطهری، نماد یک معلم فرهنگی_دینی است و از جامعه حوزوی رشد و نمو کرد که علم را با فقه شیعه پیوند داد، که باید چراغ راه معلمان باشد.
وی تاکید کرد: ضمن تکریم از والدین خود، قدردان زحمات معلمان باشید امید است که آینده درخشانی، داشته باشید.