جمعه 7 آذر 1404
تاریخ : شنبه 4 تير 1401
کد 8063

شروع عملیات لكه‌گیری آسفالت بلوار شورای شمالی

در تداوم اجرای طرح جامع ساماندهی معابر شهرقدس، عملیات لکه‌گیری آسفالت بلوار سی‌متری شورای شمالی توسط دفتر فنی شهرداری قدس اجرا شد.

به گزارش اداره ارتباطات و امور بین‌الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس،  شهلی، شهردار قدس از آغاز عملیات گسترده لکه‌گیری آسفالت در معابر سطح شهر خبر داد و گفت: بزودی شاهد آغاز عملیات گسترده لکه‌گیری آسفالت در شهرقدس توسط معاونت امور زیربنایی و ترافیک شهرداری خواهیم بود. اجرای این امر با در نظر گرفتن اولویت اجرا در مناطق سه‌گانه شهرقدس اجرا خواهد شد.



در راستای اجرای دستورات شهلی، در نخستین گام عملیات تراش آسفالت فرسوده و لکه‌گیری آسفالت بلوار سی‌متری شورای شمالی در منطقه یک شهرداری قدس اجرایی شد.



شهرداری قدس طرح ساماندهی معابر را با هدف ایجاد تحول ساختاری در کوچه‌ها و خیابان‌های سطح شهر در دستور کار قرار داده است، به گونه‌ای که علاوه بر سهولت در تردد شهروندان، شاخص‌های دیگری نظیر ارتقای کیفی سیما و منظر شهری و هدایت اصولی آب‌های سطحی تحقق یابد.


  • نوشته شده
  • در شنبه 4 تير 1401
  • توسط مسعود عبادی/شورای شهر / فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 8
  • تایید شده
  • در
  • ساعت
Aa