دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 6 مرداد 1401
کد 8288

فرماندار قدس؛

حل مشکلات شهرستان با برنامه‌ریزی و بهره‌گیری از ظرفیت‌ها میسر می‌شود

به مناسبت سالروز اقامه نخستین نماز جمعه کشور، فرماندار قدس به همراه اعضای شورای تامین و روسای ادارات با امام جمعه شهرستان دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی فرماندار قدس در این دیدار با اشاره به شروع ایام محرم و صفر بیان کرد: باتوجه به فرا رسیدن ایام محرم و صفر، امید است بتوانیم نقش سازمانی، اعتقادی و اجتماعی خود را  در راستای برگزاری باشکوه این دهه ایفا کنیم.

وی ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز اقامه نخستین نماز جمعه کشور در 5 مرداد1358 افزود: امیدواریم بتوانیم در مسیر اعتلای انقلاب و اشاعه فرهنگ  آن با عمل به فرامین مقام عظمای ولایت گام برداشته و از ظرفیت‌های وجود امام جمعه شهرستان و مکان مصلی به عنوان قطب فرهنگی نهایت استفاده را داشته باشیم.

فرماندار شهرستان قدس گفت: می‌بایست در راستای حل مشکلات  این شهر با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود به سمت استانداردهای مربوطه پیش برویم و نباید با نگاه گذشته فعالیت شود چراکه شاخصه‌های موجود مانند زیرساخت های فرهنگی نسبت به گذشته تغییر کرده است .

مقام عالی دولت در شهرستان قدس ادامه داد: یکی از جهش‌های این شهرستان نسبت به سنوات قبل، افزایش تعداد ادارات به تبع آن افزایش خدمات‌دهی، افزایش زیرساخت‌ها هرچند که درحال حاضر با کمبودهایی مواجه هستیم، افزایش مراکز صنعتی و دیگر موارد است.

گلی‌کانی عنوان کرد: شهرستان قدس شهرستانی بود که در حوزه عفاف و حجاب اقداماتی مانند برپایی نمایشگاه مد‌ و لباس ایرانی اسلامی  انجام داده و خیلی از غرفه دارها و شهروندان خواستار برپایی مجدد این نمایشگاه هستند همچنین در این دهه نمایشگاه اقوام ایرانی نیز برپا شده است.

این مقام مسئول افزود: یکی از اقدامات انجام شده در در دهه امامت و ولایت حضور طلاب و روحانیون در پارک‌ها برای افزایش شادابی مردم بود که مورد استقبال شهروندان این شهرستان قرار گرفته است که جای قدردانی خصوصا از مجموعه شورای فرهنگ عمومی، شهرداری و سازمان فرهنگی و ورزشی شهرداری که با برنامه ریزی عمل کرده‌اند، دارد.

فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: پروژه انتقال 250 لیتر آب که روزشمار بهره‌برداری از آن شروع شده است با فعالیت‌های شبانه‌روزی مسئولین مربوطه انجام گردیده به طوری که در حالت عادی اقدامات فنی این پروژه بیش از 1 سال طول می‌کشید این درحالی است که ظرف مدت 4 ماه آن هم فعالیت به صورت شبانه‌روزی در روزهای آتی شاهد بهره‌برداری آن برای شهروندان عزیز خواهیم بود.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس با اشاره به شروع فعالیت مجدد مجمع خیرین مدرسه ساز در شهرستان گفت: بعد از ده سال وقفه اواسط هفته پیش مجددا  مجمع خیرین مدرسه‌ساز در شهرستان افتتاح شد و امید است بتوانیم در فضای خیرین در حوزه  مدرسه سازی  نهایت استفاده را داشته باشیم.

گلی‌کانی درخصوص وجود 2 هزار مرکز صنعتی و تولیدی در شهرستان عنوان کرد: به دنبال برپایی نمایشگاه صنعتی برای اولین بار در شهرستان قدس هستیم که امیدواریم با مشارکت بخش خصوصی و پیگیری های فرمانداری، اداره صمت، سپاه  و دیگر دستگاه‌ها هرچه سریعتر این امر محقق شود.

این مقام مسئول در رابطه با دو  لکه صنعتی هفت جوی و البرز  ادامه داد: در سفر ریاست محترم جمهور دو مورد لکه صنعتی هفت جوی و البرز مصوب شده است که باید نسبت به ساماندهی آن اقدامات لازم انجام شود.

وی گفت: یکی  دیگر از دغدغه های شهروندان  موضوع  نظام‌مندی پارک‌ها و روشنایی معابر آن است که اقدامات لازم در این راستا در دست انجام است و موضوع تکریم ارباب رجوع در تمامی ادارات می‌بایست در دستور کار خود قرار دهند.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس اظهار داشت: مسئولین دستگاه‌های اجرائی می‌بایست به منظور آگاهی شهروندان از ظرفیت تریبون نماز جمعه، میز خدمت در محل مصلای نماز جمعه و ارتباط مستقیم با شهروندان استفاده مطلوبی داشته باشند.


/انتهای پیام/

آلبوم تصاویر حل مشکلات شهرستان با برنامه‌ریزی

  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 6 مرداد 1401
  • توسط محمدرضا پاکراه/فرمانداری قدس/ادمین
  • تعداد بازدید 9
  • تایید شده علی راعیانی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1401/06/15
  • ساعت 14:30
Aa