سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 23 مرداد 1401
کد 8370

فرماندار قدس؛

بر سر منافع مردم با هیچ‌کس تعارف نخواهیم داشت

نشست جلسه انتخاب هیئت رئیسه سال دوم شورای ششم با حضور فرماندار قدس، تمامی اعضای شورای شهر و دیگر مسئولین در سالن جلسات این فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در این نشست با اشاره به هم‌افزایی و همراهی‌ مسئولین بیان کرد: نظام حاکمیت و نظام پارلمانی شهری، بیانگر مردم سالاری دینی است و امیدواریم بتوانیم با هم‌افزایی و همراهی‌ مسئولین در چارچوب وظایف و قانون و افزایش تعاملات مدیران، شاهد ارتقاء خدمت‌رسانی به مردم باشیم.

وی افزود: دوره یک‌ساله هیئت رئیسه شورای اسلامی دوره ششم نه تنها در قدس بلکه در کشور به اتمام رسیده است و طبق قانون هیئت رئیسه جدید باید به انتخابات گذاشته شود که این امر بیان مجدد دموکراسی و مردم سالاری دینی می‌باشد.

فرماندار شهرستان قدس در رابطه با فعالیت در مسیر ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف گفت: در این جلسه به دنبال ثبات فضای مدیریت پارلمان شهری هستیم به طوری که افراد حاضر در دوره دوم هیئت رئیسه بتوانند در مسیر ارائه خدمات در حوزه‌های مختلف گام بردارند و طبق قانون نسبت به آن جامعیت ببخشد.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس ادامه داد: با رای مردم نمایندگان شورای شهر انتخاب شدند و این دوره، دوره رقابت‌ نيست بلکه رفاقت بر سر منافع مردم و شهر است، بر سر منافع مردم باید همدل و همراه باشید چرا که مردم به شما اعتماد کرده‌اند و باید در راستای جلب اعتماد آن‌ها فعالیت کنید.


گلی‌کانی عنوان کرد: باید در راستای پیشبرد اهداف نظام فعالیت کنیم و نظارت‌های لازم عملکرد مسئولین انجام خواهد شد چراکه مردم در حوزه‌های مختلف مطالبه دارند، باید بر سر منافع مردم رفاقت شود در ضمن هیچ چشم‌پوشی در حوزه تخلفات نخواهم داشت.

این مقام مسئول گفت: بنده به عنوان نماینده عالی دولت در شهرستان قدس بر سر منافع مردم هیچ تعارفی ندارم و نخواهم داشت. شاید نقدهایی باشد، اما این امر اثبات شده است و انتظار بنده از هیئت رئیسه دوم شورا، کارآمدی است.

فرماندار شهرستان قدس با بیان اینکه باید با رویکرد عدالت در توزیع امکانات فعالیت شود، اظهار داشت: یکی از موضوعات حائز اهمیت که نیازمند نگاه ويژه‌ مجموعه مدیریت شهری است، توزیع امکانات در تمام نواحی شهرستان است.



    

    

   



/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 23 مرداد 1401
  • توسط محمدرضا پاکراه/فرمانداری قدس/ادمین
  • تعداد بازدید 9
  • تایید شده علی راعیانی/ادمین فرمانداری قدس
  • در 1401/06/15
  • ساعت 12:39
Aa