يکشنبه 2 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 30 مرداد 1401
کد 8457

فرماندار قدس؛

لزوم تولید محتوا به منظور ارائه عملکرد بهتر در مجموعه فرمانداری

فرماندار قدس با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمران فرمانداری دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در دیدار با کارکنان معاونت برنامه‌ریزی و عمران فرمانداری بیان کرد: باتوجه به تغییرات فضای مدیریتی در سطح کلان کشور و سیاست‌های دولت سیزدهم و استاندار محترم، می‌بایست با نگاه عمیق‌تری نسبت به موضوعات مختلف فعالیت کرد و ما به عنوان همکاران این مجموعه با این تغییرات همسو و هم جهت هستیم.

وی در رابطه با لزوم تقویت عملکرد کارکنان این مجموعه با آسیب‌شناسی‌های لازم افزود: هریک از کارکنان وظایف سازمانی را بر عهده دارند و باید در راستای تقویت عملکرد خود با آسیب‌شناسی‌های لازم فعالیت کنند و اهتمام جدی نسبت به این امر داشته باشند.

فرماندار شهرستان قدس در خصوص برنامه محور بودن فعالیت دستگاه‌های اجرائی گفت: برنامه‌ریزی اصل فعالیت دستگاه‌های اجرائی می‌باشد که نباید از آن غافل شد و همه ما در این مجموعه به عنوان خانواده‌ای واحد هستیم و هرکس دارای نقشی است.

مقام عالی دولت در شهرستان قدس با اشاره به تولید محتوا در راستای ارتقا فعالیت‌ واحدهای مختلف اظهار داشت: در راستای ارتقا فعالیت‌ واحدهای مختلف باید در راستای تولید محتوا با بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف عمل کنند و تمامی کارها به صورت روتین پیش رود.




    

    

  

   

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 30 مرداد 1401
  • توسط علی راعیانی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 5
  • تایید شده
  • در 1401/05/30
  • ساعت 16:24
Aa