دوشنبه 3 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 2 شهريور 1401
کد 8465

فرماندار قدس؛

راهیان نور فرصتی برای اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوان

فرماندار قدس در آئین بدرقه کاروان راهیان نور شهرستان حضور پیدا کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در آئین بدرقه کاروان راهیان نور شهرستان با اشاره به اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت بیان کرد: مقوله راهيان نور یک موضوع فرهنگی است که در راستای اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جوانی که از نزدیک جنگ را لمس نکرده‌اند، فعالیت می‌کند.

وی افزود: این مناطق بیانگر ایثار و از خودگذشتگی شهدای عظیم الشان، جانبازان و ایثارگران می‌باشد، در استان کرمانشاه اولین یادمان قابل مشاهده، یادمان عملیات مرصاد، عملیات ورود نفاق به ایران است چراکه در زمان دفاع مقدس در مقابل جبهه ما عراقی ها وجود داشت ولی در مرصاد منافقینی که در برابر ما حضور داشتند ایرانی بودند.

فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: عملیات مرصاد نشان دهنده حجم جریان نفاق علیه انقلاب اسلامی بود، در آنجا مظلومیت شهدای غرب کشور قابل مشاهده است، شهدایی که در آن منطقه در زمستان‌های سرد از میهن‌شان دفاع کردند، هرچند در حال حاضر نیز مرزبانان ما در منطقه غرب در همان شرایط در حال خدمت و پاسداری از مرزهای وطن هستند.


مقام عالی دولت در شهرستان قدس اظهار داشت: ائمه، امام راحل و شهدا در زندگی اجتماعی ما یک الگوی کامل هستند و شهیدان رجایی و باهنر در مدت کوتاهی نماد خدمت در جامعه اسلامی می‌باشند و دارای خصوصیات یک نیروی انقلابی بودند‌.



    

   

   

  



/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 2 شهريور 1401
  • توسط علی راعیانی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 10
  • تایید شده
  • در 1401/06/02
  • ساعت 10:52
Aa