شنبه 1 شهريور 1404
تاریخ : چهارشنبه 14 دي 1401
کد 8766

فرماندار قدس؛

می‌بایست در راستای پشتیبانی از ظرفیت‌های این شهرستان فعالیت کرد

نشست کمیته فرش دستباف شهرستان به ریاست فرماندار قدس، با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط و جمعی از فرش‌بافان در سالن جلسات این فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در  نشست کمیته فرش دستباف شهرستان  با اشاره به نگاه متفاوت دولت سیزدهم به تولید بیان کرد: دولت سیزدهم نگاه متفاوتی به تولید دارد بنابراین با ارائه بسته‌های حمایتی متفاوتی نظیر وام‌هایی تحت عنوان مشاغل خانگی، بنیاد برکت، بنیاد علوی و دیگر موارد به پشتیبانی از تولیدات حوزه‌های مختلف می‌پردازد.
 
وی در رابطه با جمعیت قالیبافان شهرستان قدس افزود:  در سال ۱۳۹۳ حدود یک درصد از جمعیت شهرستان که شامل 3 هزار و 500 نفر می‌باشد در حوزه قالیبافی مشغول به کار بودند اما با گذر سال‌ها با کاهش این آمار مواجه هستیم بنابراین در راستای برون‌رفت از این چالش می‌بایست با برنامه‌ریزی مناسب  فعالیت کرد.
 
فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: اولین قدم در راستای برون‌رفت از مشکلات این حوزه، بازنگری و اصلاح آیین‌نامه‌های ابلاغی که به صورت اشتباه تعریف شده، می‌باشد و باید مبنای میزان تولید متعارف سالیانه بر اساس سرانه اشتغال صورت گیرد و اگر مبنا و پارامترهای صحیح برای بررسی میزان تولید و نیز ارتقاء آن در نظر گرفته نشود بدون شک برای حمایت و توسعه  در این حوزه با مشکل مواجه خواهیم شد.
 
مقام عالی دولت در شهرستان قدس گفت: یکی از عمده چالش‌های واحدهای تولیدی خصوصا در حوزه فرش‌بافان، موضوع بیمه است و در راستای رفع آن مسئولین ذیربط در چارچوب مقررات، خم و برش قانون را به نفع مردم انجام دهند، همچنین مجموعه سپاه نیز در حال حاضر با همکاری گروه‌های جهادی به ارائه تسهیلات به تولید کنندگان می‌پردازد.
 
گلی‌کانی عنوان کرد: می بایست تسهیلات و امتیازاتی را برای حوزه تولید تعریف کنیم که در چارچوب مدیریت شهری بگنجد، همچنین دستگاه‌های اجرائی مرتبط می‌بایست نسبت به احصا آسیب‌های این حوزه، آمار نیروهای آماده به کار و شناسایی ظرفیت اشتغال حوزه قالیبافان اقدام کنند و بررسی موارد حمایتی شاغلین این حوزه توسعه اشتغال آن نیز مدنظر قرار گیرد.
 
این مقام مسئول با تاکید بر ساماندهی تعاونی‌های این حوزه اظهار داشت: می‌بایست  نسبت به ساماندهی تعاونی‌های این حوزه فعالیت شود، ما به این صنعت نیاز داریم چراکه جزو سنت های ما می‌باشد بنابراین پشتیبانی از این ظرفیت‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 14 دي 1401
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 15
  • تایید شده
  • در 1401/10/14
  • ساعت 10:40
Aa