چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : سه شنبه 16 اسفند 1401
کد 9007

فرماندار قدس؛

می‌بایست در سال آتی فاز جدیدی در حوزه ساماندهی معتادین متجاهر برنامه‌ریزی شود

نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان به ریاست فرماندار قدس و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان این فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بیان کرد: این نشست، آخرین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سال جاری می‌باشد و یکسری اقدامات جدیدی در این حوزه در سطح شهرستان طبق دیدگاه‌های اجتماعی، مدیریتی و مشورتی صورت گرفته که در کمترشهرستانی مسبوق به سابقه نبوده است.   


وی افزود: اقدامات صورت گرفته در حوزه فرهنگی، ورزشی، نظارت‌های درمانی و مدیریتی بر کمپ‌ها، مبارزه با مواد مخدر و دیگر موارد می‌باشد و بازیابی معتادین متجاهر نباید به صورت موقتی باشد چراکه کاهش بزه‌های معتادین نیازمند برنامه‌ریزی است و اگر سیاست‌های مدیریتی این حوزه مثمر ثمر باشد، قطعا نتیجه خواهد داد.  


فرماندار شهرستان قدس در خصوص جهادی فعالیت کردن مسئولین در این حوزه ادامه داد: اگر ما به عنوان متولیان امر توانستیم از این افراد درمسیرماندگاری در ترک نگهداری کنیم، قطعا موفق خواهیم شد و مسئولین این حوزه می‌بایست به صورت جهادی فعالیت کنند.    


مقام عالی دولت در شهرستان قدس گفت: یکی از موارد حائز اهمیت ایجاد انگیزه برای معتادین است چراکه این اشخاص می‌بایست واقعيت‌های اجتماعی خود را بپذیرند و باتوجه به توانمندی‌های شهرستان در حوزه اشتغال، مهارت آموزی نیز در دستور کار قرار گیرد، همچنین از ظرفیت خیرین می‌توانیم برای رفع مشکلات این حوزه استفاده کنیم.  


گلی‌کانی در پایان تصریح کرد: می‌بایست در سال ۱۴۰۲ فاز جدیدی در حوزه معتادین متجاهر که مهم‌ترین رکن آن ساماندهی می‌باشد، برنامه‌ریزی شود و امید است در سال آتی جهش عظیمی در راستای آسایش، آرامش و رعایت اصول شهروندی شکل گیرد.










/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 16 اسفند 1401
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 17
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1401/12/16
  • ساعت 22:59
Aa