نشست بررسی مشکلات گاز صنایع شهرستان به ریاست فرماندار قدس، با حضور مدیر عامل شرکت گاز استان تهران و دیگر مسئولین در سالن جلسات شهید شاهبوداغیان فرمانداری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلیکانی در نشست بررسی مشکلات گاز صنایع شهرستان بیان کرد: در سال گذشته به دلیل برودت هوا و کاهش دما شاهد قعطی انرژی برق و گاز در صنایع به منظور پشتیبانی از برخی نقاط کشور بودیم.
وی در رابطه با هماندیشی مجموعه مدیریتی جهت حل مشکلات افزود: شهرستان قدس از ظرفیت مطلوبی در حوزه معادن، صنایع و از جمعیت کارگری بسیاری برخوردار و این نشست نیز در راستای تبادل نظر و هماندیشی مجموعه مدیریتی جهت حل مشکلات برگزار شده است.
فرماندار شهرستان قدس گفت: هدف ما حمایت از واحدهای تولیدی در چارچوب قانون است و باتوجه به اینکه یکسری از صنایع در مکانهای استیجاری ساکن هستند بنابراین اجرای بعضی از طرحهای فنی در این حوزه میبایست با درنظر گرفتن این موضوع صورت گیرد.
مقام عالی دولت در شهرستان قدس گفت: علاوه بر این امر، صنایع میبایست نسبت به مصرف بهینه و کاهش مصرف به صورت تخصصی ورود کنند و اداره صمت نیز در راستای اطلاعرسانی به واحدهای تولیدی جهت پیگیری درخواستهای مربوط به واحدهای خود اقدام نماید.
گلیکانی در پایان با اشاره به یکی از اصول پدافند غیرعامل تصریح کرد: یکی از اصول پدافند غیرعامل، دوگانه سوز شدن صنایع است تا در زمان بحران بتوان به عنوان سوخت جایگزین از آن استفاده کرد و اجرای این امر در واحدهای تولیدی شهرستان یکی از ضروریات است.
/انتهای پیام/