مدیر شبکه بهداشت و درمان و کارشناس مسئول بهداشت محیط شهرستان قدس از وضعیت مراکز تهیه و توزیع موادغذیی حساس بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس، در راستای کنترل و نظارت بر وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس، دکتر میرشریفی مدیر شبکه بهداشت و درمان و پرویزی کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس اقدام به بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذیی حساس سطح شهر نمودند.
در این بازرسی ها که از واحدهای مراکز غذایی حساس انجام شد، وضعیت رعایت بهداشت فردی کارکنان (کارت بهداشت و گواهینامه آموزش بهداشت) و مواد غذایی مورد بررسی و کنترل قرار گرفت و دکتر میرشریفی بر لزوم رعایت کلیه موازین و الزامات بهداشتی توسط کارکنان و متصدیان واحدهای صنفی و بر نقش موثر رعایت مسائل بهداشتی در پیشگیری از بروز و شیوع مسمومیتها و بیماریهای منتقله از طریق غذا تاکید نمودند.
در همین راستا میزان ۱۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیر قابل مصرف امحاء و چرخه مصرف خارج شد و مقدار ۵۰ کیلوگرم موادغذایی مشکوک جهت پیگیری های مربوطه صورتجلسه و توقیف گردید.
/انتهای پیام/