گشت های شبانه و تشدید نظارتهای بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان قدس،با توجه به لزوم تشدید نظارت های بهداشتی بر مراکز غذایی حساس از جمله اغذیه فروشی ها، رستوران ها در ساعات غیراداری، برگزاری گشت های شبانگاهی با جدیت در دستورکار کارشناسان بهداشت محیط این شبکه قرار دارد.
در این بازرسی ها ضمن کنترل وضعیت رعایت موازین بهداشتی از جمله بهداشت فردی کارکنان، بهداشت ابزار و وسایل کار و بهداشت ساختمان، بررسی بهداشت موادغذایی اولیه و مورد استفاده و همچنین موادغذایی تهیه و عرضه شده با حساسیت ویژه ای صورت می پذیرد. در گشتهای مشترک صورت پذیرفته بازرسی از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی حساس انجام شد و عوامل محیطی از جمله دمای یخچال، میزان رادیکال های آزاد روغن سرخ کردنی، میزان ید نمکهای مصرفی و ... از طریق تجهیزات پرتابل بازرسی مورد بررسی و کنترل قرار گرفت.
در همین راستا ضمن ارائه آموزش های لازم به متصدیان و کارکنان مراکز، اخطاریه های بهداشتی جهت واحدهای صنفی دارای نواقص بهداشتی صادر گردید.
/انتهای پیام/