پنجشنبه 6 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 24 تير 1402
کد 9642

فرماندار قدس؛

توجه به زیرساخت‌های حوزه آب و فاضلاب قدس از ضروریات مدیریت آبفای استان می‌باشد

فرماندار قدس در دیدار با مدیرعامل آبفای غرب استان تهران گفت: توجه به زیرساخت‌های حوزه آب و فاضلاب قدس از ضروریات مدیریت آبفای استان می‌باشد و باتوجه به تخصیص بخشی از بودجه ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب، امیدواریم هرچه سریعتر شاهد بهره‌برداری آن باشیم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در دیدار با حسین نوری مدیرعامل آبفای غرب استان تهران با اشاره به لزوم ارائه راهکار جهت مصرف  بهینه و جلوگیری از اسراف انرژی بیان کرد: باتوجه به فرا رسیدن فصل گرما، یکی از موارد حائز اهمیت که بایستی در دستور کار قرار گیرد، موضوع ارائه راهکارهای مختلف به منظور مصرف  بهینه و جلوگیری از اسراف انرژی است.


وی در رابطه با ضرورت تعویض لوله‌های فرسوده آب افزود: در راستای جلوگیری از اسراف، اقداماتی از سوی اداره آبفا نظیر تعویض لوله‌های فرسوده آب در شهرستان قدس صورت گرفته که بایستی تداوم این موضوع و همچنین حفاری‌های فاضلاب که از دغدغه‌های شهروندانمان است، را شاهد باشیم.


فرماندار شهرستان قدس در پایان تصریح کرد: باتوجه به اشباع شدن مدول اول تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان قدس و دغدغه شهروندان، یکی از مصوبات سفر ریاست محترم جمهور ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه است، که باتوجه به تخصیص بخشی از بودجه آن، امیدواریم هرچه سریعتر شاهد بهره‌برداری این مجموعه در راستای تسهیل در امور باشیم.
 
/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 24 تير 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 12
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/04/24
  • ساعت 20:52
Aa