شنبه 15 شهريور 1404
تاریخ : يکشنبه 4 تير 1402
کد 9721

اجرای موفق عملیات امنیت محله محور در شهرستان قدس

فرمانده نتظامی شهرستان قدس از اجرای طرح امنیت محله محور با هدایت عملیاتی جانشین و کارکنان انتظامی در سطح شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان قدس، سرهنگ شاهپور فلاحی در تشریح این خبر خاطر نشان کرد:همزمان با سراسر کشور طرح امنیت محله محور در شهرستان قدس نیز عملیاتی شده و در روز گذشته طرح با هدایت عملیاتی جانشین انتظامی در پارک ها و تفرج گاه های شهر قدس انجام شد.


سرهنگ فلاحی تصریح کرد:در این طرح ماموران در بازدید از پارک ها و تفرج گاه ها موفق شدند تعداد ۹ نفر از اراذل و اوباش نوظهور و اشرار سابقه داری که با حضور در پارک ها موجب سلب اسایش شهروندان شده بودند،دستگیر و از آنها مقادیری سلاح سرد کشف و ضبط گردید.


فرمانده انتظامی شهرستان افزود:در این طرح ضربتی از تعدادی پارک و تفرج گاه های شهرستان و تعدادی از قهوه خانه ها بازدید و ضمن بر خورد قاطعانه و قانونمند با افرادی که مخل امنیت و آسایش شهروندان شده بودند و هم چنین قهوه خانه ای که  اقدام  به سرو و توزیع گسترده قلیان در نزدیکی یک پارک و در داخل منزل مسکونی فعال شده بود بازدید و پلمپ شد.


فرمانده انتظامی شهرستان با اشاره به اینکه طرح امنیت محله محور به صورت مستمر و با اقتدار همراه با اجرای دقیق قانون،عملیاتی شده خطاب به شهروندان افزود:پلیس در راستای تامین نظم و امنیت در جامعه از هیچ کوششی فرو گذار نبوده و از شهروندان نیز انتظار است خادمان خود را در انتظامی شهرستان یاری رسانندتا نظم و امنیت در جامعه نهادینه گردد.


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 4 تير 1402
  • توسط محسن دهش/نیروی انتظامی/فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 0
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/05/07
  • ساعت 11:57
Aa