سه شنبه 4 شهريور 1404
تاریخ : پنجشنبه 2 شهريور 1402
کد 9905

فرماندار قدس؛ 

لزوم برنامه‌ریزی جهت برگزاری برنامه ملاقات مردمی در محلات مختلف شهرستان 

نشست شورای معاونین شهرستان به ریاست فرماندار قدس و با حضور اعضای این شورا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلی‌کانی در نشست شورای معاونین شهرستان با اشاره بر برنامه‌ریزی جهت برگزاری برنامه ملاقات مردمی در محلات مختلف بیان کرد: برنامه‌ریزی در راستای برگزاری برنامه ملاقات مردمی در محلات مختلف صورت گیرد چراکه این امر ضمن جلب رضایت‌ شهروندان، آگاهی مردم از اقدامات صورت گرفته جهت ارتقاء زیرساخت‌ها را در پی خواهد داشت.

وی در رابطه با پیگیری لازم جهت افتتاح پروژه‌های هفته دولت افزود: پیگیری لازم جهت افتتاح پروژه‌هایی که نقش بسزایی را در راستای ارتقاء زیرساخت‌های شهرستان ایفا می‌کند در هفته دولت مطابق با ضوابط و مقررات در دستور کار قرار گیرد، همچنین نسبت به تبیین و اطلاع‌رسانی خدمات ارائه شده در دولت مردمی سیزدهم اقدام گردد.

فرماندار شهرستان قدس در پایان بر موضوع نظارت لازم بر عملکرد کارکنان جهت جلوگیری از تخلفات در دستور کار قرار گیرد، تاکید کرد.










/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 2 شهريور 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 7
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/06/03
  • ساعت 14:33
Aa