چهارشنبه 5 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 13 آبان 1402
کد 10254

تجدید بیعت دانش‌آموزان شهرستان قدس با یوم الله 13 آبان 

راهپیمایی یوم الله 13 آبان در شهرستان قدس با حضور پرشور شهروندان  برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، راهپیمایی یوم الله 13 آبان در شهرستان با حضور وحید گلی‌کانی فرماندار قدس، حجت الاسلام و المسلیمن حمزه محمدی امام جمعه، سید حمیدرضا حسینی رئیس دادگستری، حسن جلال‌زاده دادستان عمومی و انقلاب، هادی حفیظی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج حضرت مهدی موعود (عج)، نعمتی عهده‌دار فرماندهی نیروی انتظامی و دیگر مسئولین، با حضور پرشور دانش‌آموزان و شهروندان از میدان قدس تا مصلای قدس برگزار شد.


لازم به ذکر است یوم الله ۱۳ آبان یادآور تبعید امام راحل به ترکیه  در سال 1343، روز  به خاک و خون کشاندن دانش‌آموزان در دانشگاه تهرن در سال 1357( روز دانش آموز)، روز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان خط امام (ره) در سال1358 و روز مبارزه با استکبار جهانی است.


راهپیمایی ۱۳ آبان‌ماه صبح امروز با شعار « نظم نو جهانی با نسل آرمانی» و  با حضور گسترده شهروندان، دانشجویان و دانش‌آموزان در شهرستان قدس و همزمان در سراسر کشور برگزار شد و افراد حاضر در این راهپیمایی با سردادن شعارهای مختلف جنایات رژیم کودک‌کش و منحوس اسرائیل، آمریکا و دیگر هم‌پیمانان جنایتکار آن‌ها را محکوم کردند و حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین نشان دادند و با آرمان‌های امام راحل عظیم الشان و شهدا تجدید بیعت نمودند.

 


/انتهای پیام/

 
  • نوشته شده
  • در شنبه 13 آبان 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 16
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/08/13
  • ساعت 13:7
Aa