سه شنبه 28 مهر 1405
تاریخ : سه شنبه 28 مهر 1405
کد 13192

فرماندار قدس: «ورزش، مدرسه اخلاق، پهلوانی و سلامت است / جوانان ورزشکار، سرمایه‌های ارزشمند و افتخارآفرین این سرزمین هستند»

علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش در پیامی ضمن تبریک این هفته به همه ورزشکاران، قهرمانان، مربیان، داوران و پیشکسوتان عرصه ورزش، بر نقش بی‌بدیل ورزش در سلامت جسمی و روحی جامعه، ایجاد نشاط اجتماعی و تربیت نسلی پویا و بااخلاق تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، علیرضا فاتحی‌نژاد فرماندار شهرستان قدس به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش (۲۶ مهر تا ۲ آبان) پیامی صادر کرد.

 متن کامل این پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«وَ أَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ»

هفته تربیت بدنی و ورزش، یادآور جایگاه رفیع و ارزشمند ورزش در تعالی انسان و ساختن جامعه‌ای سالم، پویا و با نشاط است. ورزش، فقط به تقویت قوای جسمانی محدود نمی‌شود؛ بلکه مدرسه‌ای برای پرورش روحیه پهلوانی، اخلاق، ایثار، همدلی و مسئولیت‌پذیری است. ورزشکارانی که با غیرت و تلاش خود، نام ایران اسلامی را در میادین ملی و بین‌المللی بلندآوازه می‌کنند، سرمایه‌های ارزشمند و افتخارآفرین این مرز و بوم هستند.

امسال، هفته تربیت بدنی و ورزش را در حالی گرامی می‌داریم که شهرستان قدس، با همت و تلاش ورزشکاران و مدیران ورزشی خود، در میزبانی رویدادهای بزرگ ورزشی و قهرمان‌پروری، خوش درخشیده است. میزبانی شایسته از مسابقات لیگ برتر و مسابقات آسیایی، نشان از ظرفیت بالای این شهرستان در عرصه ورزش دارد و ما قدردان این تلاش‌ها هستیم.

اینجانب به نمایندگی از دولت چهاردهم و به عنوان فرماندار شهرستان قدس، هفته تربیت بدنی و ورزش را به همه ورزشکاران غیور، قهرمانان افتخارآفرین، مربیان دلسوز، داوران بااخلاق، پیشکسوتان عرصه ورزش، و همه فعالان و دست‌اندرکاران ورزش شهرستان قدس و سراسر ایران اسلامی، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

از زحمات بی‌وقفه شما در مسیر اعتلای ورزش، سلامت و نشاط جامعه، صمیمانه سپاسگزارم. امیدوارم با تداوم تلاش‌های ارزشمند شما، همواره شاهد درخشش ورزشکاران این شهرستان در میادین ملی و بین‌المللی و گسترش هرچه بیشتر ورزش همگانی در سطح جامعه باشیم.

هفته تربیت بدنی و ورزش گرامی باد.

علیرضا فاتحی‌نژاد
فرماندار شهرستان قدس
مهر ماه ۱۴۰۵

/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 28 مهر 1405
  • توسط رسول خیرگو /ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 1
  • تایید شده
  • در 1405/07/28
  • ساعت 9:54
Aa