سومین نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان به ریاست معاون فرماندار قدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، سومین نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان به ریاست فرهاد محمدجانی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس و با حضور مسئولین دستگاههای اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید حاج قاسم اصغری برگزار شد.
فرهاد محمدجانی در سومین نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان با اشاره به جلوگیری از مشکلات پیشرو در فصل بارندگی بیان کرد: باتوجه به شروع فصل بارندگی میبایست در راستای جلوگیری از مشکلات پیشرو اقدامات پیشگیرانه و تدابیر لازم جهت آمادگی در این حوزه انجام شود، همچنین بررسی نقاط پرخطر جهت سیل احتمالی صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس در پایان تصریح کرد: تشکیل کمیته بازتوانی و بازسازی شهری در دستور کار قرار گیرد، همچنین نسبت به بررسی اقدامات به عمل آمده برای مکان یابی و احداث سایتهای اسکان اضطراری و موقت در زمان بحران اقدام شود و در این حوزه از ظرفیت داوطلبان و بخش خصوصی نیز استفاده شود.
لازم به ذکر است در این نشست اعضاء ضمن بررسی مصوبات نشست پیشین به بررسی موضوعات مختلف این حوزه پرداختند.
/انتهای پیام/