شنبه 15 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 11 آذر 1402
کد 10341

معاون فرماندار قدس؛ 

لزوم افزایش نظارت بر ساخت‌و‌سازهای داخل شهر و حریم/ اقدامات این حوزه بایستی به صورت پیشگیرانه باشد

معاون فرماندار قدس گفت: افزایش نظارت بر ساخت‌و‌سازهای داخل شهر و حریم در دستور کار قرار گیرد و  اقدامات این حوزه بایستی به صورت پیشگیرانه باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، سومین نشست ستاد ساماندهی، پیشگیری و مقابله با ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز شهرستان به ریاست فرهاد محمدجانی معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان فرمانداری برگزار شد.


فرهاد محمدجانی در سومین نشست ستاد ساماندهی، پیشگیری و مقابله با ساخت‌و‌سازهای غیر مجاز شهرستان بیان کرد: اقدامات حوزه مقابله با ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز بایستی به صورت پیشگیرانه قبل از شروع هر فعالیتی باشد نه اینکه بعد از اتمام کار نسبت به مقابله با آن اقدام شود، همچنین شهراری و بخشداری به عنوان بازوی اجرائی این حوزه بایستی کنترل ساخت‌و‌سازها را چه در داخل محدوده مربوطه و چه در حریم افزایش دهد.


معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری قدس تصریح کرد:  نظام مهندسی در این حوزه می‌تواند به عنوان یکی از عوامل بازدارنده از ساخت‌و‌سازهای غیرمجاز عمل کند، همچنین اجرای مصوبات این ستاد به صورت ویژه در دستور کار قرار گیرد چراکه در زمان وقوع بحران اینگونه ساخت‌و‌سازها ضمن ضرر مالی، جان افراد نیز دستخوش حادثه می‌کند خصوصا در شهری مانند شهرستان قدس که از تراکم جمعیتی بسیاری برخوردار است.


لازم به ذکر است در این نشست ضمن پیگیری مصوبات جلسه قبل به بررسی موارد مطروحه از جانب اعضاء پرداختند.
 


/انتهای پیام/
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 11 آذر 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 16
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/09/11
  • ساعت 14:31
Aa