شنبه 15 شهريور 1404
تاریخ : شنبه 18 آذر 1402
کد 10375

فرماندار قدس؛

ضرورت تبیین و ریل‌گذاری مسیر فعالیت انجمن صنايع‌دستی شهرستان/ نگاه دولت سیزدهم در این حوزه حمایت از کارآفرینان است

فرماندار قدس گفت: ضرورت تبیین و ریل‌گذاری مسیر فعالیت انجمن صنايع‌دستی شهرستان یک امر مشهود است و نگاه دولت سیزدهم در این حوزه حمایت از کارآفرینان می‌باشد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، نشست وحید گلی‌کانی فرماندار قدس با اعضای انجمن صنايع‌دستی شهرستان و ديگر کارآفرینان با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان فرمانداری برگزار شد.
 
 
وحید گلی‌کانی در این نشست بیان کرد: از مزیت‌های تشکیل انجمن صنايع‌دستی شهرستان که به عنوان دومین انجمن در سطح کشور ثبت شده، آشنایی کارآفرینان با یکدیگر و پیگیری مشکلات صنفی و مطالبات حوزه هنرمندان است که بایستی با استفاده از نگاه حمایتی مسئولین، نسبت به تبیین و ریل‌گذاری مسیر فعالیت این انجمن جهت پیشبرد اهداف آن پیش رفت.
 
 
وی با بیان اینکه بایستی در راستای توانمندسازی صنايع‌دستی شهرستان اقدام شود، افزود: در راستای توانمندسازی صنايع‌دستی شهرستان، اداره میراث فرهنگی نسبت به برگزاری نمایشگاه انجمن صنایع دستی در وزارتخانه مربوطه اقدام نماید.
 
 
فرماندار شهرستان قدس ادامه داد: حمام قدیمی یکی از ظرفیت‌های شهرستان است که در راستای بازگشایی آن بایستی سیر قانونی طی شود و این امر قطعا تنوع گردشگری در شهر را در پی خواهد داشت، همچنین شهرستان قدس این ظرفیت را دارد که همانند طرح بانوک، به عنوان پایلوت طرحی مرتبط به این حوزه با پشتیبانی میراث فرهنگی قرار گیرد.
 
 
مقام عالی دولت در شهرستان قدس گفت: نگاه نظام در عرصه پشتیبانی از حوزه صنايع‌دستی، نگاهی مثبت می‌باشد زیرا نسبت به تشکیل وزارتخانه مستقل اقدام شد، همچنین حل مشکلات بیمه قالیبافان نیازمند بروکراسی‌ اداری می‌باشد و در طول این مدت می‌توان از ظرفیت بیمه عشایری یا بیمه همگانی که از سیاست‌های دولت سیزدهم است، استفاده کرد.
 
 
گلی‌کانی در پایان تصریح کرد: همانطور که قبلا نیز بیان شده شهرستان قدس به عنوان پایلوت طرح حمایتی بانوک در سطح کشور در نظر گرفته شده بنابراین از شما خصوصا بانوان کارآفرینان انتظار می‌رود در راستای مدل‌سازی این شهرستان برای دیگر شهرهای کشور در حوزه مربوطه نهایت همکاری را داشته باشند.
 


/انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 18 آذر 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 10
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/09/18
  • ساعت 22:15
Aa