شنبه 15 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 20 آذر 1402
کد 10386

فرماندار قدس؛

لزوم نصب پایش تصویری در ادارات و اصناف شهرستان

نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان به ریاست فرماندار قدس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، نشست کمیسیون پیشگیری و مقابله با سرقت شهرستان به ریاست وحید گلی‌کانی فرماندار قدس و با حضور مسئولین دستگاه‌های اجرائی مرتبط در سالن جلسات شهید شاه‌بوداغیان برگزار شد.
 
 
وحید گلی‌کانی در این نشست بیان کرد: یکی از مباحثی که مجموعه بازرسی فرمانداری بایستی در بازدید از ادارات مدنظر خود قرار دهند، موضوع پایش تصویری است و این موضوع نه فقط در ادارات بلکه در اصناف نیز مجموعه صمت، اتاق اصناف و اتحادیه ها بایستی نظارت لازم را داشته باشند چراکه این موضوع تنهایک مصوبه شهرستانی نیست بلکه مصوبه مراجع فرادستی استانی و کشوری می‌باشد و دارای الزام ملی است.

 
وی افزود: فعالیت در حوزه مقابله با سرقت صرفا بر عهده نیروی انتظامی و نیازمند برخوردهای قضایی نیست بلکه بایستی به صورت پیشگیرانه در این حوزه فعالیت شود، در رابطه به تامین امنیت شهرک‌های مسکونی نیز مجموعه نیروی انتظامی، شهرداری، معتمدین و مدیران محلی و دیگر مسئولین بایستی نسبت به برگزاری یک نشست تخصصی جهت ارائه راهکارهای مناسب اقدام نمایند.

 
فرماندار شهرستان قدس در پایان تصریح کرد: بایستی بازخورد اجرای مصوبات مشخص باشد و باتوجه به نزدیکی پایان سال، از الان بایستی برنامه‌ریزی در رابطه با پیشگیری از وقوع سرقت در زمان سفرهای نوروزی صورت گیرد، همچنین همانطور که قبلا نیز بیان شده شهرداری بایستی در حوزه ایمن‌سازی ساختمان‌ها جهت مقابله با سرقت اقدام فنی لازم را در دستور کار لحاظ نمایند.
 


/انتهای پیام/
 
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 20 آذر 1402
  • توسط حدیث سهیلی/ادمین فرمانداری قدس
  • تعداد بازدید 12
  • تایید شده وحید خالقی فر /ادمین فرمانداری قدس
  • در 1402/09/20
  • ساعت 20:42
Aa