فرماندار قدس با عهدهدار فرماندهی انتظامی شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان قدس، وحید گلیکانی فرماندار قدس به همراه امیر عذیری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ضمن بازدید از ستاد فرماندهی انتظامی با سرهنگ نعمتی عهدهدار فرماندهی انتظامی شهرستان دیدار و گفتگو کرد.
وحید گلیکانی در این بازدید بیان کرد: امروز به جهت عرض تسلیت شهادت ۱۱ نفر از نیروهای فراجا شهرستان راسک در پی حمله تروریستی و خداقوت خدمت نیروهای فراجا شهرستان قدس در این مرکز حضور پیدا کردیم زیرا اعتقاد ما بر این است که امنیت کشور مرهون زحمات افرادی چون شما میباشد که بایستی آن را قدر بدانیم.
فرماندار شهرستان قدس یکی از مباحثی که منجر به رضایت شهروندان شده، جلوگیری از سرقت و کشف سریع دراقدام به موقع عوامل فراجا شهرستان و فرماندهی مناسب دانست و اذعان داشت که در این حوزه اقدامات مطلوبی صورت گرفته که مورد رضایت مالباختگان واقع شده است.
/انتهای پیام/